10.10.2020

VIP DUBL:
——
16:00 Espanyol – Alcorcon 1:0 WIN
1
1,60

20:45 Ukrajina – Njemačka 1:2 WIN
2
1,25

KVOTA: 2,00 WIN
—————–
– ŠPANJOLSKA: LaLiga2 – 5. kolo

Od Espanjola samo zavisi da li ce se ekspresno vratiti u prvu ligu jer imaju najjacu ekipu ubjedljivo ovde i ne samo ja nego svi španski novinari im predvidjaju prvu poziciju i povratak u Primeru..

Do sad 3 pobjede i 1 remi sto ih trenutno stavlja na drugu poziciju jer je Gijon uspio dobiti sva 4 duela. Espanjol jos nije primio niti jedan gol a zabili su 6.

Docekuju Alcorcon koji je cesto bezopasan van svog terena i ovde ce igrati bunker jer takva im je taktika. Dosta tvrdo igraju pa su tako u 4 kola zabili 2 a primili samo 1 gol. Vecinom gledaju da sacuvaju svoj gol a napred sta se uradi. Medjutim igraci poput Wua, Puada, Lopeza, Meride, Dardera i ostalih vjerujem da ce naci kljuc za bravu ovog bunkera te da ce Espanjol do sva 3 boda. Jasno je da ce dominirati svih 90 minuta..

– EUROPA: Liga nacija – Liga A – 3. kolo

Ovde je prva Španija sa 4 boda, druga Ukrajina sa 3, Njemacka je treca sa 2 i Svicarska ima 1 bod. Ukrajina u istim problemima kao i protiv Francuske prije par dana gdje su porazeni 7:1 cak.Ukrajina ovde dolazi osakacena i trener Sevcenko je morao skrpiti kako zna i umije. Covid19 problemi pa su out igraci poput Moraesa, Piatova,Marlos, Matviienko, Stepanenkoa, Kovalenka itd..
Ukupno 12 fudbalera fali, svi igraci iz Shakhtara su nedostupni za ovaj mec zbog korone. Dosta debitanata ce biti danas kod Ukrajine a problemi i sa golmanima jer od 4 golmana koliko Ukrajina ima cak tri imaju korona i Sevcenko je morao pozvati Shovkovskiya, covjek koji ima 45 godina i koji je u penziji jer jednostavno ako se povrijedi prvi golman (golman Dinamo Kijeva) ne bi imao ko stati medju stative..

Njemacka dva remija sa Španijom i Svicarskom. Imaju trenutno za klasu jace individualce, primjera radi Brandt, Draxler, Havertz, Waldschmidt, Rudiger itd itd..
Ocekujem da Njemacka ovo iskoristi i uzme sva 3 boda.
Facebook Comments

Comments

comments