21.10.2020

FREE VIP DUBL:
————-
19:00 Osters – Umeaa 2:0 win
1
1,55

21:00 Man.City – Porto 3:1 win
1
1,35

KVOTA: 2,09 WIN
—————
– ŠVEDSKA: Superettan – 24. kolo

Kvota koju ne razumijem, samo se nadam da ce biti cist mec, bez nekog namjestanja. U suprotnom ovo Osters mora dobiti. Domacin se bori minimum za play off a i te kako imaju sanse i za direktnu promociju. Osters je vezao 4 ligaske pobjede. Ispali su iz kupa i ostaje im 100% da se posvete prvenstvu, imaju samo 5 bodova manje od direktne promocije a isti broj bodova kao Jonkopings koji je na trecoj poziciji (play off).

Umea sve blize ispadanju i ova ekipa jednostavno nema kvaliteta da se izbori u poslednjih 6 kola za opstanak iako je u fudbalu sve moguce. Oni ne znaju za 8 meceva u nizu za pobjedu a od poslednjih 6 cak 5 su izgubili!

Da stvar bude gora danas moraju bez jako bitnog veznjaka Bairam Ayetia koji je zabio do sad 2 gola ali i jako bitan u kreaciji napada.

Ne vidim na koji nacin ce se ovde gosti spasiti poraza i kazem cudi me kvota. Umea je ove sezone dosla u ovu ligu i vrlo vjerovatno da im slijedi ekspresan povratak u nizi rang.

– Ovde cu biti kratak. Smatram da je City u ovom trenutku prevelik zalogaj za portugalce koji po mom misljenju su slabiji nego prosle sezone jer i nisu odradili bajno prelazni rok. Ze Luis, Danilo Pereira i odlični Alex Telles su napustili ekipu. Najzvucnije pojacanje je Felipe Anderson ali kazem slabiji su nego prosle sezone.

U domacem prvenstvu poraz od Maritima te remi sa Sportingom i već nakon četiri kola zaostaju pet bodova za Benficom. Kod Citija ima izostanaka i to je jedini problem jer nece igrati Gabriel Jesus, De Bruyne i Mendy ali zato Aguero, F.Torres, Sterlling i Jimenez iz Benfice su u odlicnoj formi i stil igre Citija namece ovde jedno gusenje portugalaca cije su sanse samo iz kontri i te kontre ako englezi sprijece onda ne sumnjam da 3 boda ostaju u Mancesteru.

Facebook Comments

Comments

comments