22.10.2020

VIP DUBL:
————
19:00 Rijeka – Real Sociedad 0:1 win
2
1,60

21:00 Villarreal CF – Sivasspor 5:3 win
1
1,35

KVOTA: 2,16 WIN
—————–
– Europa League – Grupna faza – 1. kolo

Jedan igrac Sociedada vrijedi 3 puta vise nego citava Rijeka. Imaju Mikela Oyarzabala (60 mil. eura) koji vrijedi trostruko više od Rijeke, a prošle sezone su u La Ligi završili na respektabilnom sedmom mjestu te se plasirali u finale Kupa koje na kraju nije odigrano i treba reci da su trenutno prvoplasirana ekipa Španije..

I ako cak odluce rotirati ponovo su veliki favoriti protiv Rijeke koja je prvo prosla moze se reci seosku ekipu iz Ukrajine Kolos i onda uz dosta dosta srece prosli Kopenhagena tako da je ovo njihov maksimum..

Prodali su Čolaka koji im je bio najbolji strijelac prosle sezone a jako bitan veznjak Halilovic je povredjen. Da stvar bude gora imaju tri slucaja korone u timu i sva 3 igraca su u izolaciji. Nisu naravno otkrivali imena ali trener je jasno stavio do znanja na konferenciji za stampu da bi bodom bio prezadovoljan medjutim ekipa iz San Sebastiana mislim da je trenutno prevelik zalogaj za rijecane..

– Europa League – Grupna faza – 1. kolo

U ovoj grupi su jos Maccabi i Qarabag i cini se da bi španski klub bez problema morao do prve dvije pozicije i mislim da ce odmah na startu do sva 3 boda na svom terenu.

Ovde cu biti kratak. Villarealu mozda i trebaju ovi mecevi da se jos vise uigraju pojacanja, pisao sam par puta da su napravili dobar posao u ljetnom prelaznom roku i ocekujem da dominiraju nad turskim timom.

Imaju povreda u vidu Pareja, Morena itd ali bez obzira imaju sirinu te dovoljno dobar sastav da dobiju jednu prosjecnu ekipu turske lige.

Dovoljno je da starta napred odlicni Paco Alcacer i da dobro hrane loptama Iborra, Gomez i ostali i onda ce i golovi doci. Po krilima su jako dobri i Chukwueze i Gomez dok kvaliteta spomenutog Alcacera napred nije upitna.

Turski tim je borben i ovde ce se braniti ali ocekujem da zuta podmornica slomi otpor gostiju.

Njima fale Goiano i Appindangoyé.

Facebook Comments

Comments

comments