23.10.2020

VIP PREDLOG: 18:00 Cherepovec – Magnitogorsk KP1 1,75 (3:1, 4:2 pa 4:5) lose
———————————————-
HOKEJ RUSIJA: KHL

Izbjegavam ovaj sport na tikete ali vidim vrijednost u kvoti na domacina. Dakle konacni pobjednik na Cherepovec koji je vezao dvije pobjede i moraju biti favoriti protiv oslabljenog protivnika koji je vezao dva poraza te je poprilicno osakacen izostancima i to nekih bitnih igraca..

U njihove redove prije sedmicu dana **uvukla** se i korona a i povrede ih nisu mimoisle..

Google translate ce vam dovoljno reci;

**Metallurg Magnitogorsk nastavlja trpjeti gubitke u sastavu zbog koronavirusa, navodi Telegram kanal Hokej bez gledatelja.

U početku su pozitivni rezultati za koronavirus dolazili od strane braniča Mihaila Pašnina i Artjoma Minulina, kao i napadača prva tri Maxima Karpova. Tako je Magnit već bio bez 10 igrača glavne momčadi, koji nisu letjeli na putovanje na relaciji Moskva (Mytishchi) – Cherepovets.

Ranije je magnitogorski klub privremeno izgubio napadače Nikolaja Prohorkina, Juhu Lammika, Bogdana Potehina, Nikitu Rožkova i Jegora Korobkina, kao i dva glavna golmana ekipe, Juhu Olkinuoru i Vasilija Košečkina.**

Vidimo da su problemi poveliki, prva dva golmana out, dakle treci ce medju stative, bitni napadaci out i jos nekolicina iz rostera tako da domacin ima dobru sansu da ovo iskoristi i upise pobjedu.
Facebook Comments

Comments

comments