24.10.2020

VIP PREDLOG: 16:00 Salford – Crawley 1 1,75 1:1 LOSE
—————————————
ENGLESKA: League Two – 8. kolo

Proslo kolo zicer mi je bio Salford kuci protiv Southenda i dobili su taj mec 3:0. Pisao sam opsirnu analizu pa cu ponoviti ono najvaznije..

Dakle domacin ima najveci budzet ubjedljivo u ligi. Vlasnici su bivsi fudbaleri Mancester Uniteda, Gary Neville, David Beckham,Nicky Butt i Paul Scholes koji je od skora i preuzeo ulogu trenera. Plus jedan biznismen iz Singapura i onda kada klub ima velike pare onda su i ambicije velike a ambicije su ekspresan ulazak u League One i mnogi strucnjaci predvidjaju da ce se to i desiti..

Paul Scholes je imao debi pretproslo kolo u gostima kod Port Vejla gdje su izgubili 1:0 ali i promasili penal da bi sve to popravili proslo kolo u spomenutoj pobjedi 3:0 nad Southendom..

S druge strane trener gostiju kaze da novac ne kupuje rezultate ali je potreban i u pravu je, Salford mora na terenu odraditi dosta toga da bi se docepali promocije. crawley igra previse toplo-hladno, tipicna ekipa za sredinu tabele.

Zadrzali su kostur ekipe ali tokom ljeta su im otisli kljucni napadaci Ollie Palmer i Bez Lubala. Imaju trenutno mladića u formi Max Wattersa ali pitanje je da li je to dovoljno.

Oni su do sad na omjeru 3 pobjede, 1 remi i 3 poraza.

Salford pobjedom moze skociti na cak trecu poziciju pa igram ponovo na klub bivsih asova Mancestera..

Facebook Comments

Comments

comments