27.10.2020

VIP DUBL:
———-
20:45 Hartlepool – Altrincham
1
1,55

21:00 Borussia M’gladbach – Real Madrid
X2
1,33

KVOTA: 2,06
—————————
ENGLESKA: National League – 6. kolo

Altrincham se uspio promovisati u National ligi i svaka cast na tome ali na papiru imaju najslabiju ekipu lige i bice im tesko u borbi za opstanak.

POJACANJA:

Ritchie Sutton (Morecambe)
Yusifu Ceesay (Blackpool)
Matthew Gould (Spennymoor Town)
Matty Kosylo (AFC Fylde)
Max Clayton (Free agent)

ODLASCI:

James Jones
Max Harrop
James Hooper
Steven Drench
Craig Mahon
Lewis Walters
Elliott Durrell

Od pojacanja Max Clayton je trebao igrati i bitnu ulogu ove sezone ali pomalo iznenadjujuca vijest da napusta ovaj klub.

Takodje gosti zbog Covid19 morali su odgoditi svoja 2 poslednja meca tako da su na poslednjem mjestu jer su samo 3 partije odigrali, 2 remija i 1 poraz sto za njih i nije lose..

Medjutim ovo je tesko gostovanje jer su bili u izolaciji i odredjeno vrijeme nisu ni trenirali. Izasli su na teren u kupu protiv Fylda ekipe iz nizeg ranga i izgubili 2:1.

Domacin odlicno startao, 3 pobjede i 1 remi do sad sa gol razlikom 8:2. Ovaj tim ima poprilicno mlade igrace i promjenili su politiku igre od prosle sezone. Predvidja im se sredina tabele ali u odlicnoj su formi i treba to da iskoriste protiv jednog od kandidata za ispadanje koji je kako rekoh imao problema sa Covid 19.

– Liga Sampiona

Par meceva u nizu nije mi padalo na pamet ni pogledati Real a kamoli kladiti se na njih medjutim nakon derbija protiv Barcelone i pobjede 1:3 cini se da ce se ekipa podici i moram ovaj dvoznak uzeti.

Sigurno je da je Zidane porarazgovarao dobrano s ekipom i ovde ocekujem minimum 1 bod ako ne sva 3. Oni su podsjecam u prvom kolu sokantno gubili 0:3 od Shakhtara i do kraja smanjili na 2:3 tako da su bez bodova.

Glacbach je igrao u Milanu protiv Intera 2:2 i vjerujem da bi bili zadovoljni jednim bodom protiv Reala. Treba reci da su bili bez Ramosa u prvom kolu a statistika kaze da bez Ramosa su dobili samo jednu utakmicu u zadnjih 8 meceva sto znaci sigurno da nije slucajno.

Domacin je u finoj formi i za vikend su cak odmarali Neuhausa, Thurama, Hofmanna i Pleu i opet slavili protiv Mainza.

Ipak mislim da ce Real puno bolje veceras nego li protiv ukrajinaca i ocekujem da bar s jednim bodom se vrate u Madrid.

Vjerovatne postave:

Gladbach: Sommer; Bensebaini, Elvedi, Ginter, Lainer; Neuhaus, Kramer; Thuram, Stindl, Hofmann; Plea

Real: Courtois; Marcelo, Varane, Ramos, Mendy; Kroos, Casemiro, Valverde; Vinicius Junior, Benzema, Asensio.

Facebook Comments

Comments

comments