31.10.2020

VIP PREDLOZI:
———–
20:45 Club Brugge – Mechelen 2:1 trenutno
1
1,35

15:00 Crotone – Atalanta 1:2 WIN
2
1,70

14:00 Real Madrid – Huesca 4:1 WIN
1
1,45

17:00 Istra 1961 – Hajduk lose
2
1,80

15:30 Arminia Bielefeld – Dortmund 0:2 WIN
2
1,45

18:30 Chaves – Vilafranquense 0:0 lose
1
1,55

12:00 Rubin K. – Arsenal Tula 3:1 WIN
1
1,70

16:00 Salford City – Oldham 2:0 WIN
1
1,90
—————–
– Belgija

Tesko igrati na timove koji igraju i ligu sampiona ali ovde je velika razlika u kvalitetu i Brugge i sa drugom postavom moze slaviti pogotovo jer su gosti jedan od slabijih timova lige i imaju velikih problema sa Covid19.

Zbog virusa njihov prosli mec je otkazan a uoci ovog imaju 7 igraca pozitivnih na koronu te jos 3-4 povredjena i to su sve velikom vecinom prvotimci;

Dakle 7 prvotimaca sa koronom, neki se vracaju nakon izolacije i ne vidim kakve probleme mogu praviti sampionu Belgije sa kakvim god sastavom da istrci veceras.
ITALIJAAtalanta kao i mnogi igra na dva fronta i to je jedina briga ali ocekujem ovde od pocetka prvu postavu jer u prvenstvu su vec nanizali dva poraza i treba im pobjeda pred derbi u Ligi Sampiona sa Liverpulom..

Pozvani su svi igraci, jedini izostanak je njemac Goses.

Crotone jedan od slabijih timova lige ali zanimljivo da su uspjeli igrati 1:1 ovde sa Juventusom, doduse Juve je imao igraca manje od 60′ minute. Pored toga 4 poraza. Dakle samo taj 1 bod i 4 poraza uz gol razliku 5 datih i 15 primljenih golova.

Oni su juce u svojim redovima otkrili jednog igraca pozitivnog na Covid19, to je veznjak Salvatore Molina.

Ocekujem od prve minute Zapatu na terenu a ne kao proslo kolo kad su izgubili kuci od Sampdorije..

– Španija

Real takodje igra na 2 fronta i njihov sledeci duel je protiv Intera ujedno i derbi grupe i bas zbog toga treba im jedna mozda i laksa
utakmica kuci zbog samopouzdanja jer Real se toliko muci ove sezone da je to cudo..

Jedina svjetla tacna je pobjeda u derbiju nad Barcelonom 3:1 a osim toga realno sve partije su bile blijede..

Od Zidana ocekujem solidnu postavu koja moze dobiti jednu prosjecnu ekipu Španije. U Ligi Sampiona vratili su se iz mrtvih protiv
Gladbacha, gubili 2:0 i onda u zadnjim trenucima zabili za 2:2. Huesca nema pobjede ali skupili su cak 5 remija i pored toga 2 poraza.
Poslednji duel porazeni od Sociedada 4:1. Njima fale Pedro Lopez, Antonio Valera, Cheick Doukoure, Shinji Okazaki te Mikel Rico zbog
Covid19.

– Hrvatska

Hajduk je prije par dana slavio 70. rodjendan i u Splitu je gorilu. Torcida je napravila spektakl i to se rijetko vidja na nasim prostorima u zadnje vrijeme ali iako Hajduk ove sezone nikako da se spoji s igrom i rezultatima dobili su veliko pozitivno iznenadjenje..

Ovako nesto ako ne dadne igracima 110% snagu i motiv onda ne znam sta moze?

Imali su neke nesrece te cudne poraze ali ovo je kvota koju moram uzeti. Protiv Istre u zadnjih 20 medjusobnih duela imaju cak 18 pobjeda a Istra je uspjela samo 2 puta do remija..

Problem Hajduku je sad i sto navijaci zele da se smjeni Vukas i to bi se moglo i desiti ne dobije li ovaj duel odnosno ako Hajduk ne proigra..

Konferencija Vukasa: https://www.youtube.com/watch?
v=_kDp7TkFKbI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1fqV_jWr5_u_7ah8s33XvWSmluhsFOT2oAYrdHx3JRzc8_XTgVkLOVz3M

Razlika individualna ogromna, jedan igrac Hajduka moze se reci da vrijedi ko Istra i ocekujem da igraci zapnu konacnu i bar na misice
dobiju ovo na krilima proslave rodjendana i spektakla navijaca..

Istra iz godine u godinu bori se za opstanak ali opstaje nekako. Njihov trener porucio sledece;

Svi znamo tko je Hajduk i što očekuju od sutrašnje utakmice. Meni je najviše žao što neće biti publike i što nećemo imati podršku navijača, to je mali hendikep za nas. Gledamo na sutrašnju utakmicu kao neku vrstu iskupljenja zbog poraza u zadnjoj utakmici. Neophodno
nam trebaju bodovi, ova utakmica je izrazito bitna. – kaže glavni trener Fausto Budicin.

Do sada smo pokazali da na Drosini možemo igrati sa svakim. Mislim da će biti zanimljiva i gusta utakmica, ali borit ćemo se najjače što
možemo za bodove. – poručuje Mateo Lisica.

Oni su proslo kolo porazeni cak 5:1 od Slaven Belupa.

– Njemacka

I Dortmund je na dva fronta pa je ponajbolje mozda pricekati uvjek prve postave prije uplate tiketa ali mislim da je ovde razlika u kvalitetu dovoljno velika da crno-zuti odnesu pun plijen.

Nemaju bitnih izostanaka, ocekujem mladog Haalanda od prve minute, cak i ako bude nekog odmarao ako krenu kola niz brdo sigurno da ce
uci u drugom poluvremenu. Ostvarili su bitnu pobjedu u ligi sampiona nad Zenitom 2:0 i ocekujem i protiv duplo slabijeg protivnika 3 boda..

Arminia je nanizala 3 poraza dok je Dortmund na omjeru 4 pobjede i 1 poraz (isto kao Bayern). Ako ne zele da zaostaju odmah na startu i ovo se mora dobiti bez obzira na zgusnut raspored.

Domacin bez Cebio Soukoua i Andreas Voglsammera..

– Portugal 2 liga

Chaves je ekipa sa najvecim budzetom u ovoj ligi i sa najkuspljim pojacanjima. Cilj je promocija a na dobrom su putu jer su treci sa samo bodom odnosno dva manje od prve dvije ekipe trenutno tako da je ovo vec sada must win za njih.

Gosti bez dva igraca zbog Covid19 i oni su tek predzadnji sa ucinkom od jedne pobjede, 3 remija i 3 poraza. Kazem domacin dosta jak finansijski i gurace se ove sezone za promociju.

– Rusija

Rubin ima bolju ekipu nego sto to pozicija na tabeli pokazuje. Proslo kolo dobili su Zenita u gostima 1:2 i na krilima toga ulaze u ovaj duel protiv Tule koju i dalje muce povrede i kojoj predstoji borba za opstanak.

Njima je CSKA proslo kolo strpala 5 komada, bilo je 5:1 u korist ekipe iz Moskve. Rubin nece 5 ali sposoban je dobiti ovo barem minimalnom razlikom.

Lutsenko je najbolji strijelac Tule i od kad njega nema i rezultati su izostali. On je povredjen i 90% out i za ovaj duel a out su i Denisov, Kombarov, Adzhoev, bugar Kostadinov itd..

Poslednja dva medjusobna duela dobio Rubin.

Međusobni mečevi: RUBIN KAZAN – ARSENAL TULA
14.03.20 PL Arsenal Tula Rubin Kazan 0 : 1
18.08.19 PL Rubin Kazan Arsenal Tula 1 : 0

– Engleska Leauge Two

Necu se ponavljati jer sam pisao 5 puta minimum o Salfordu. Dakle klub bivsih asova Mancestera a na klupi je Scholes. Klub ima dosta jak budzet i to je jedan od razloga sto im se i predvidja promocija.
Scholes i nije vjerovatno za posao trenera ali ipak kvota je value protiv Oldhama na cijoj klupi je legendarni Kewell..

Oldham do sad malo pokazao, dvije pobjede, 2 remija te cak 5 poraza dok je domacin samo jednom porazen, 3 pobjede i 4 remija.

Salfordova prosla utakmica je odgodjena jer njihovi protivnici su dobili odgodu nakon sto su prijavili gomilu Covid19 slucajeva tako da Salford ulazi u ovaj duel odmorniji.

Ovo je inace derbi ali nema navijaca. Ipak domacin ima kvalitetnije pojedince, jaci budzet te ponekad i sudije na svojoj strani. Kazem predvidja im se promocija u visi rang pa po ovoj kvoti vjerovacu Paul Scholesu..
Facebook Comments

Comments

comments