04.11.2020

FREE VIP DUBL:
———-
21:00 Chelsea – Rennes 3:0 win
1
1,35

19:00 Zenit St.Petersburg – Lazio 6 win
KARTONI (3,5) VIĆ E
1,61

KVOTA: 2,17 WIN
———————
– Liga Sampiona Grupa E

Ovde su Celzi i Sevilla prvi sa po 4 boda dok Rennes i Krasnodar imaju po 1.

Engleski tim je veliki favorit. Ulozili su milione prije pocetka sezone, ubacili su odlican njemacki dvojac Werner-Hawertz kao i odlicnog bivseg igraca Ajaxa Ziyecha itd itd.. Proradili su iako su imali epizode katastrofa u odbrani medjutim dosta su moci u napadu i mislim da svakom timu mogu zabiti par komada..

Rennes dolazi oslabljen. Imaju dosta povreda i trener je u tim uvrstio 8 fudbalera ispod 20 godina..

**”We have many players out injured but some of those young players train with us daily,” he said. “They are an integral part of the club’s project. We have to dip into the young players. It helps their development.

“We’ll see how it goes with the experience they gain. It’s also due to the absences we have.”**

Npr Eduardo Camavinga, proslogodisnji najbolji strijelac M’Baye Niang te defender Daniele Rugani nisu ni doputovali na ovo gostovanje.

Celzi razbio Krasnodara prosli mec 0:4 u Rusiji dok su Burnliju u domacem prvenstvu u gostima strpali 3 komada (0:3) i sve mirise na to da bi sarolik sastav gostiju mogao primiti par komada te kuci otici praznih dzepova..

– Liga Sampiona grupa F

Ovde su Lazio i Brugge na prvoj odnosno drugoj poziciji sa po 4 boda, Dortmund ima 3 na trecoj poziciji i Zenit je bez bodova do sad.

Ovo je za ruse biti ili ne biti mec jer ako ne dobiju mogu se vec sada mozda oprostiti i od borbe za trecu poziciju i Ligu Evrope. Svoju sansu imaju jer je Lazio oslabljen.

Pored ostalih za ovaj duel ne konkurisu tri jako bitna igraca; Ciro Immobile, Thomas Strakosha i Lucas Leiva..

Dakle tesko gostovanje za lacijalije i ovde sam se odlucio za kartone jer je margina ok a Zenit mora muski odigrati svih 90 minuta ako zele pozitivan rezultat pa je za ocekivati od njih dosta agresivan pristup.

Sudija je Soares Dias iz Portugala koji u domacem prvenstvu redovno vadi kartone jer Portugalska liga je jedna od grubljih a na evropskoj sceni imao je svoje dane ali i one gdje je podbacivao medjutim vjerujem da 4 komada nisu puno i da ce morati bar 4 puta za dzep.

Njegova statistika:

Poslednji mec u domacem prvenstvu sudio je Moreirense-Maritimo gdje je pokazao 8 zutih i 1 crveni.

Nadam se upola danas toliko..

Facebook Comments

Comments

comments