05.11.2020 (jedini single)

VIP PREDLOG: 21:00 Dinamo – Wolfsberger
Zbir kartona (4.5) VIŠE 1,70 WIN
———————————-
EUROPA: Europa League – Grupna faza – 3. kolo

GRUPA K

1. Wolfsberger 4 boda
2. CSKA 2 boda
3. Dinamo 1 bod
4. Feyenoord 1 bod

Ocekujem kartone iz vise razloga. Ovo je za Dinamo jedna od bitnijih utakmica za prolaz dalje jer kasnije imaju gostovanje kod Feyenoorda, docekuju CSKA i moraju na gostovanje kod danasnjeg protivnika.

Medjutim Dinamo je dosta oslabljen veceras jer imaju 9 pozitivnih na Covid19 a i trener Mamić je medju njima tako da ocekujem od momaka agresivan pristup i znajuci da bi bilo mozda i pogubno izgubiti ovaj mec dosta agresivnosti..

Hrvatski sampion je za ovu utakmicu prijavio i sedam juniora. Tomislav Krizmanić, Edin Julardžija, Roko Jurišić, Tin Hrvoj, Luka Jelenić, Ivijan Svržnjak i Mario Ćuže su u konkurenciji za utakmicu.

Inače, očekuje se kako će Dinamo zaigrati večeras u 4-1-4-1 formaciji sa sledećim igračima:

Zagorac, Gvardiol, Perić, Lauritsen, Moharrami, Jakić, Oršić, Majer, Ademi, Kastrati, Gavranović

Dosta sarolik sastav sto po meni je samo plus za kartone..

Sudija je takodje bitan faktor a to je francuz Brisard koji je na 4 od poslednjih 5 meceva gdje je sudio pokazao i minimum 1 crveni karton. Zadnju je sudio Lyon-Monaco te pokazao 7 zutih i 1 crveni karton.

Statistika Brisarda;

U Evropi ove godine nije dobijao sansu previse i zadnji mec u Evropi koji je sudio bio je Getafe-Basel prosle godine u oktobru u okviru Lige Evrope takodje i pokazao je cak 11 zutih te 1 crveni karton.

Ocekujem od njega bar 5 komada veceras, jednostavno ocekujem da neki neiskusni igraci dobiju kartone za neke naivne startove.

I gosti takodje imaju problema sa sastavom pa su mi kartoni dobar izbor.

Facebook Comments

Comments

comments