24.11.2020

VIP DUBL:
——-
21:00 Dortmund – Club Brugge 3:0 win
1
1,30

21:00 Paris St.Germain – RB Leipzig 1:0 win
1
1,70

KVOTA: 2,21 WIN
——————
– Liga sampiona

Dortmund djeluje kao zicer veceri i to pogotovo nakon jedne bizarne situacije u Brizu..

Naime prvi napadac nigerijac Emmanuel Dennis nije doputuvao u Dortmund i to samo iz razlioga jer mu nisu dozvolili da sjedi na smom ”omiljenom mjestu”. Nakon toga je samo istrcao iz autobusa. Ocigledno razmazena balavarduja i umjesto njega ce dosta mladji igrac debitovati, jedan od mladjih u istoriji lige sampiona..

Dortmund dosta jak ofanzivno, Haaland u fenomenalnoj formi. Herthi su strpali 5+ komada u gostima i ocekujem da dotuku i Briz.

– U ovoj grupi su Mancester i turski Basaksehir. Trenutno Mancester prvi sa 6, Leipzig drugi sa 6 bodova, PSG treci ima 3 boda kao i poslednji Basaksehir.

PSG ima dosta problema ove sezone ali nije ni cudo jer od pocetka kubure s povredama i koronom. Ovo veceras je bukvalno vec sada must win situacija iako bi normalno imali sanse i da remi odigraju ali sve manje i manje..

Nisu parizani ni srece imali u nekim duelima. Protiv Leipziga u Njemackoj recimo poveli 0:1, onda Di Maria promasio penal pa dobiju i crveni karton u drugom poluvremenu i na kraju jos jedan tako da su njemci okrenuli rezultat. Slicno i za vikend protiv Monaca, vodili 0:2 pa onda preokret Monaca na 3:2 i tu su parizani dobili crveni karton.

Veceras Tuchel najavljuje ofanzivan PSG a kako i ne bi bili ofanzivni, igraju sve trojica, dakle i Neymar i Mbappe i Di Maria su na terenu. Iza Herrera, Pereira i Paredes i u odbrani Florenzi, Diallo, Marquinhos te Bakker. Na golu Navas..

Mislim da je ovaj sastav PSG-a i te kako sposoban dobiti njemce veceras iako ce Leipzig imati solidne sanse iz kontri ali mislim da je ofanzivno PSG previse dobar da ne upise sva 3 boda..
Facebook Comments

Comments

comments