26.11.2020

VIP PREDLOG: 21:00 Napoli – NK Rijeka 1-1&3+ 1,85
——————————————–
EUROPA: Europa League – Grupna faza – 4. kolo

Dakle tip je iz 1 u 1 i 3+ ukupno golova..

GRUPA F

Napoli mora po sva 3 boda ako zeli u mirniju zavrsnicu jer su poravnati bodovima sa Alkmaarom i Sociedadom..

Najbolja analiza ovog meca je kopiran tekst iz novina;

**Najmanje osam igrača kojima je istekla desetodnevna samoizolacija i na testiranju u ponedjeljak dobilo je pozitivan nalaz na koronavirus. Neki su već u nedjelju trenirali na Rujevici s momčadi, kažu odgovorni da s epidemiološke strane nisu više
zarazni, ali njihov nalaz je pozitivan i s takvim ne mogu ući u Italiju, samim time ni krenuti na put.Otvara to mnoge probleme za Simona Rožmana čija je momčad bitno osakaćena ovim izostancima, pitanje je i hoće li u određenim linijama imati dovoljno igrača za sastaviti momčad ili će morati priskočiti juniorima…**

Dakle riječani su ionako bili outsajderi u ovom duelu. Gatusova ekipa igra toplo-hladno i nakon poraza od Milana 1:3 sigurno ce htjeti do uvjerljivog trijumfa.

Dodatni razlog je i dodatni motiv za Napoli. Na zalost juce je preminuo legendarni Diego Maradona koji je bio ikona Napolija pa ce vjerujem domaci sastav i te kako dodatno potegnuti jer bilo bi sramota da ne slave..Realno..

Na svojim drustvenim mrezama Napoli je juce cijeli dan objavljivao samo postove u vezi Maradone;
Na Rujevici je bilo 1:2 za Napoli ali u ovom duelu ocekujem mozda i ubjedljiviji trijumf italijana protiv oslabljenih riječana..
Facebook Comments

Comments

comments