17.12.2020

VIP DUBL:
——–
16:00 FK Krasnodar – UFA 1:0 WIN
1
1,35

21:00 Sheffield Utd – Man.Utd 2:3 WIN
2
1,50

KVOTA: 2,02 WIN
—————
– RUSIJA: Premier League – 19. kolo

Ovo bi trebao biti jedan od ”zicera” dana.

Znamo i sami da ziceri ne postoje ali kazem trebao..

Krasnodar se oprostio od Lige Sampiona remijem sa Celzijem i nastavlja u Ligi Evrope gdje ce u februaru igrati sa Dinamom iz Zagreba. U medjuvremenu jedino sto im ostaje je prvenstvo a tu su dodali gas i na zadnja dva duela ovde utrpali cak 10
golova. Dvije pobjede od po 5:0.

Bilo je samo pitanje kada ce ovaj tim proraditi, bas sam ranije citao ruske strucnjake jer Krasnodar posjeduje izvjestan kvalitet i nisu se slucajno nasli u Ligi Sampiona..

S druge strane citajuci te iste ruske strucnjake dalo se zakljuciti da je UFA medju glavnim kandidatima za ispadanje.
Bljesnuli su dva kola za redom te upisali dvije pobjede ali proslo kolo poraz u gostima kod Volgoroda 1:0 i u zoni ispadanja su..

Da stvar po njih bude gora u tom mecu cak trojica bitnih defanzivaca dobili su kartone (jedan cak i crveni) i nece ih danas biti protiv Krasnodara..

Dakle suspendovani su Tabidze, Pliev i Morozov..
Poslednja 3 medjusobna duela Krasnodar je rjesio u svoju korist pa ne vjerujem da ce dugo izdrzati bunker UFE u ovom duelu.

Međusobni mečevi: KRASNODAR – UFA
09.08.20 PL Ufa Krasnodar 0 : 3
01.03.20 PL Krasnodar Ufa 2 : 0
20.07.19 PL Ufa Krasnodar 2 : 3

– ENGLESKA: Premier League – 13. kolo

Ja ne znam sta ovde treba pisati i koliki idioti u Unitedu moraju biti pa da ne dobiju ovakvu ekipu..
Ni prvi ni zadnji put da bas ovakav tim srusi nekog od ”velikana” ali nemoguce je preskociti jednostavno ovu kvotu protiv ekipe koja je u 12 kola upisala 11 poraza i samo jedan jedini remi!

Sta dalje imamo pricati?

United u prvenstvu je u dobroj formi, nakon 4 vezane pobjede odigrali su za njih zadovoljavajucih 0:0 sa gradskim rivalom Citijem i ako ne podcijene ovako losu ekipu Sheffielda koja 99% ispada iz lige morali bi do sva 3 boda bez problema..
Kod Uniteda Cavani je pod upitnikom, moze igrati sigurno ali samo je pitanje da li ce ga Ole bacati u vatru.

Osim Cavanija nema problema s povredama, Martial je spreman, oporavio se skroz i ocekuje se najjacih 11 koje Ole ima na raspolaganju.
Vjerovatna postava: De Gea, Shaw, Lindelof, Maguire, Wan-Bissaka, Fred, Pogba, Fernandes, Rasford, Martial, Greenwood
Kod Sheffielda bitan igrac Oli McBurnie se povrijedio proslo kolo i morao napolje protiv Southamptona. Trener domacina kaze da se nada da ce moci trenirati sutra pred utakmicu a onda ce vidjeti sta i kako..
Ne volim igrati protiv ekipa zakucanih za dno ali dovoljna analiza bila je ona recenica da je domacin do sad upisao 11 poraza i 1 remi i opet ponavljam da se ovde sve pita Mancestera i stvarno bi bili skupina idiota da ovaj mec ne dobiju a ova kvota se jednostavno tesko preskace na tiketu kada se kladite protiv ovako lose ekipe kakva je Sheffield.
Facebook Comments

Comments

comments