25.12.2020

FREE VIP NBA PREDLOG: 23:00 Boston – Brooklyn
Broj koševa Brooklyn/K.Durant (24.5)
VIŠE 1,83 29 WIN
————————————-
SAD: NBA

Duranta sam igrao i prvo kolo ali blowout ga je sprijecio (smanjena minutaza) da prebaci marginu pa ga uzimam opet jer sam misljenja da ce veceras malo teze napraviti 30+ protiv Bostona koji i bez kembe i Haywarda igra odlicno i dobili su buckse u prvom kolu..

Durant zeljan igre u to nema sumnje. Protiv GSW mu je bila prva partija nakon dugo vremena. Nema nikakvog traga da se da naslutiti da je bio povredjen jer igra na visokom nivou..

Jedan do boljih kosarkasa u NBA, dugacke ruke, dobro kretanje i sto je bitno odlican sut i sa poludistance i za 3 poena..

Kazem protiv Wariorsa igrao je samo 25 minuta, 16 suteva (7/16 iz igre) i mec zavrsio sa 22 poena.

Ako uzmem u obzir da veceras ne ocekujem blowout tj da ga ceka blize 35 minuta onda je sasvim realno ocekivati minimum 25 poena od njega.

U tom prvom duel Irving je podivljao te strpao brzinskih 26 poena za kratke minute. Veceras ce Irvinga uzeti Smart pa mu nece biti previse lako zabijati kao protiv GSW te ocekujem od Duranta nesto vise solo prodora zbog lakseg matchupa..

Ima Brooklyn i LeVerta i Dinwdiddija ali u prvom unitu Durant i Irving zavravaju 80% akcija te u koliko toliko egal mecu ocekujem ga veceras u overu.

Facebook Comments

Comments

comments