26.12.2020

VIP NBA PREDLOG: 04:00 Portland – Houston
Hendikep koševa (Portland -6.5) 1 1,78
—————————————
SAD: NBA

Portland ne smije propustiti ovaj penal koji ima veceras..

Kazem penal jer Hjuston je ovde u velikim problemima..

Prvo je izasao video Hardena u strptiz klubu i onda je NBA istrazio da li su krsena Covid19 pravila..

Da skratim pricu, i John Wall i Cousins i Eric Gordon i Ben McLemore i KJ Martin i Mason Jones moraju u izolaciju i Hjuston je ostao sa samo 9 igraca ukupno.

To su Harden, House, Tate, Tucker, Wood, Brown, Nwaba, Caboclo i Bodric Thomas

Znate vjerovatno pricu da Harden zeli da napusti Houston, zadnji se pojavio na treningu i to sa sigurno 15-ak kilograma viska, vjerujem da ste vidjeli i tu sliku..

PJ Tucjer takodje ratuje sa upravom i njegova sudbina nije rjesena jos..

Prvo kolo dakle protiv Oklahome iz ovih razloga mec je otkazan ali protiv Portlanda igraju jer imaju dovoljno igraca (9).

Tesko je biti siguran u tip kada igrate protiv Hardena ali kazem prvi im je mec, covjek je imao 15-ak kg viska, nije u treningu (zadnji poceo) pa iako je jedan od najboljih plejmejkera lige te sutera za 3 poena mislim jednostavno da bi umor morao ciniti svoje kako vrijeme bude odmicalo..

Prva petorka Hjustona je recimo i ok s obzirom da su to Harden, Tucker, Wood, Brown i House ali veliki problem bi trebala biti klupa gdje Portland sigurno ima prednost a vidimo da brojcano Hjuston i nema na klupi 5 igraca..

U prvom kolu Portland je porazen od Utaha i ocekujem reakciju Lillarca, McColluma i kompanije i kazem ako ovo ne iskoriste onda ce imati dosta problema citavu sezonu..

**Houston will be extremely short-handed vs. the Blazers on Saturday and Nuggets on Monday, leaving as many touches as James Harden can handle, plus extra minutes and usage for Christian Wood, Danuel House, and P.J. Tucker. Houston will also need to rely on David Nwaba, Sterling Brown and Bruno Caboclo far more heavily than usual**

Facebook Comments

Comments

comments