29.12.2020

VIP NBA PREDLOG: 01:00 Cleveland – New York
Broj koševa New York/Jul.Randle (22.5)
VIŠE 1,85 28 WIN
—————————————
SAD: NBA

Cavsi su do sad sve 3 pobjedili sto je sigurno iznenadjenje ali ovde je realno ocekivati koliko toliko egal mec i ovde New York bez obzira sto je oslabljen trazice pobjedu. Oni su do sad jednom slavili i dva puta izgubili.

Randle je njihov primarni igrac u to nema sumnje i kaznjava svaku ekipu koja mu iole dopusti prostora a cavsi nisu defanzivna sila tako da ce Julius Randle i veceras vjerujem uzeti svoju porciju suteva..

Kazen niksi su oslabljeni, nema Denis Smith Jr. a skoro je izasla vijest i da ce Burks 99% propustiti ovaj duel sto znaci da Barretu i Randleu znatno skace usage u napadu te koji sut vise..

**Alec Burks (sprained left ankle) is questionable for Tuesday’s game against the Cavs.

Burks must have tweaked his ankle on Sunday, but we’ll have a better idea on where he’s at following tomorrow’s shootaround. If Burks is forced to the sidelines, Kevin Knox would see some increased opportunity for touches in the second unit and guys like Julius Randle and RJ Barrett would be asked to do even more on offense.**

Randle u prva tri kola redom 17 Indiani, 25 Philadelphiji i 29 u pobjedu nad Milwokijem.

Poceo je dobro sutirati i trojke, ima dosta slobode u napadu i debele minute tako da ga je realno kao primarnog igraca niksa ocekiveti u overu veceras.

Facebook Comments

Comments

comments