30.12.2020

VIP NBA PREDLOG: 01:30 Boston – Memphis
Broj koševa Boston/J.Brown (21.5)
VIŠE 1,85 42 WIN
———————————–
SAD: NBA

Ponovo Jaylen Brown a pored ostalih cinjenica glavni razlog je to sto je Tatum upitan.

Do sad 33, 27, 18 i 20 sinoc protiv Indiane.

Ponavljam Boston i dalje bez Kembe Walkera koji je povredjen dok im je Hayward otisao u Charlotte sto znaci da ce ovu sezonu Brown i Tatum morati biti na jako visokom nivou ako zele neki uspjeh..

Sinoc su igrali s Indianom po drugi put za redom i Indiana ga je uspjela zaustaviti u oba duela da uzme po samo 13 suteva. U prvom mecu 18 poena a sinoc kao sto rekoh i sa tako **malo** suteva 20 poena.

Sinoc je lose sutirao slobodna bacanja, samo 5/10

Kazem upravo izasla vijest da je Tatum upitan zbog manje povrede palca pa ukoliko slucajno ne nastupi onda Brownu skace abnormalno usage i samo da mu trener ne skrese minute jer je b2b utakmica inace Brown bi morao lagano ovo prebaciti.

Pored toga sto je Tatum upitan, odmor dobija centar Tristan Thompson.

**Tatum has been downgraded to questionable Wednesday on the second night of a back-to-back due to a sprained left thumb. Tristan Thompson (rest) and Javonte Green (health protocols) have been ruled out. Tatum was spotted with his hand taped during Tuesday’s win, and he’s been the engine of the offense this season. **

Cak i ako zaigra Tatum ponovo margina za Browna koju i te kako moze preci. Tatum je imao nakon sinocnjeg meca zamotan prst i vrlo lako da ga postede pa onda kao sto rekoh Brownu bi usage skocio te bi bio prinudjen na 20-ak suteva..

Memphis je bez Ja Moranta, ipak pokazali su i bez njega kvalitet i dobili Bruklin nakon produzetaka, mogu drzati egal pogotovo ako Tatum ne zaigra i onda Brownu ne gine 30+ minuta i nadam se 22+ poena.

Ocekujem da ga neke kladionice maknu iz ponude zbog sigurnosti i prije vijesti za Tatuma..

Facebook Comments

Comments

comments