23.01.2021

VIP DUBL:
——–
17:00 Basaksehir – Rizespor
1
1,40

18:00 Udinese – Inter M.
2
1,65

KVOTA: 2,31 lose
———————–
– TURSKA: Super Lig – 21. kolo

Basaksehir se mora trgnuti!

Proslogodisnji sampion dosta toplo-hladno igra ali kao da im je u nekim mecevima falilo motivacije. Ipak mislim da danas dobijaju i da ce se do kraja sezone popeti u gornji dio tabele gdje im je po kvalitetu mjesto.

Prosli mec na ovom terenu igrali su na snijegu i bilo je 1:1 ali onda proslo kolo izgubili u gostima 2:0 kod Kayseria i vrijeme je da se dobije Rize koji je samo mjesto iznad njih.

Glavni razlog zasto igram turke uopste jeste cinjenica da su gosti osakaceni povredama i koronom i imaju ukupno 18 igraca od kojih su 3 golmana.

Fali prvi golman Gokhan Akkan, zatim bitni defanzivci Emir Dilaver, Mykola Moroziuk, Ismail Koybasi, Yassine Meriah, Montassar Talbi, veznjaci Tunay Torun, Fernando Boldrin (3/1 mf) i Mithat Pala, napadac Skoda (8/2 att) itd itd..

Imaju sada ukupno 8 zarazenih Covidom19

Goste je preuzeo rumun Șumudică i ima vatreno krstenje jer bez pola tima mora u goste proslogodisnjem sampionu kojem se za ovaj mec 90% vraca bitan igrac, Višća..

– ITALIJA: Serie A – 19. kolo

Nakon velike pobjede u derbiju nad Juventusom 2:0, Inter bi se vratio korak unazad ukoliko tu pobjedu ne potvrdi i na ovom gostovanju kod realno slabasnog Udinesea..

Gradski rival Milan je prvi i bjezi im 3 boda a igraju sa Atalantom tako da Inter ima puno laksi zadatak jer Udine su ekipa koja je na sredini tabele i bez pobjede vec 8 kola a od zadnjih 6 meceva izgubili su cak 4.

Domacinu fale Jajalo, Pussetto, Okaka, Forestieri dok Interu za sad samo Ambrosio..

Vjerovatne postave:
Lukaku i Martinez napred mislim da ce biti previse za dosta uzdrmanu odbranu domacina..
Inter je ove sezone mora se priznati ozbiljan kandidat za titulu..
Facebook Comments

Comments

comments