14.05.2022

VIP DUPLANJE:
——–
17:30 Dugopolje – Opatija 3:2 win
1
1,40

19:05 Hajduk – Istra 1961 3:1 win
1
1,21

20:15 Maribor – Aluminij 3:1 win
1
1,22

KVOTA: 2,07 WINNN
————
– HRVATSKA: 2. HNL – 28. KOLO

Opatija je 99,9% ispala iz lige 3 kola prije kraja.

Ekipa koja je igrala ocajno u gostima, jedna pobjeda, 2 remija i 10 poraza.

Zabili samo 8 golova na strani a primili 25.

Danas ce biti bez kapitena i stuba odbrane Mateo Bertoša i veznjaka Furijana..

Dugopolje u borbi za opstanak i ovo im je mozda i najbitniji duel do sada jer u zadnja 2 kola igraju protiv ekipa koje se bore za promociju, a to su Varazdin i Rudeš tako da je ovo must win situacija za njih.

Samo 1 bod imaju prednosti u odnosu na zonu ispadanja i moraju danas dobiti kako znaju i umiju jer se moze desiti da izgube obe u zadnja 2 kola pošto su protivnici dosta teski i motivisani.

Dugopolje na svom terenu igra jako dobro, ukupno 7 pobjeda, 4 remija i samo 2 poraza.

U zadnjih 8 meceva na ovom terenu nisu porazeni.

Poslednji medjusobni duel ovih ekipa bio je prijateljski na ovom terenu i Dugopolje je slavilo 3:0. Prije toga kao gosti su ih dobili u Opatiji 0:2.

– HRVATSKA: 1. HNL – 35. KOLO

Predzadnje kolo.

Hajduk ako kiksa Dinamo je sampion moze se reci. Zaostaju 4 boda a Dinamo ovo kolo gostuje kod Sibenika. Ako slave i Hajduk i Dinamo onda su plavci sampioni, dakle Hajduku je potrebna pobjeda te kiks Dinama u Sibeniku sutra da bi se onda titula odlucivala zadnje kolo u derbiju na Maksimiru gdje bi Hajduk morao po pobjedu.

Mislim da ce sve uraditi sto je u nihovim nogama. Upravo su protiv Istre kiksali u gostima i prosuli 2 bitna boda sto ih moze kostate titule.

Istra je predzadnja, ispada Dragovoljac a gosti bez puno motiva ce igrati. Ocekujem da splićani ovo rjese u svoju korist.

– SLOVENIJA: PRVA LIGA – 35. KOLO

Maribor ako ne pobjedi moze se pozdraviti sa titulom.

Proslo kolo su napravili veliki kiks te izgubili kod ekipe Bravo sa 3:1 i tako sada im Koper bjezi na vrhu 2 boda i mogu osvojiti duplu krunu jer su u finalu kupa dobili Bravo sa 3:1.

Alumunij u ocajnoj formi sa 4 vezana poraza. Proslo kolo Olimpija im je zabila u 90+6 gol za 2:3 sto je sigurno slomilo duha u njima.

Imaju 2% sanse mozda da izbjegnu ispadanje i mislim da do tog cuda nece doci.

Maribor jednostavno mora ovo dobiti.

Facebook Comments

Comments

comments