13.09.2022

VIP DUBL:
——
17:05 AL Duhail – Al-Sailiya 1:1 lose
1
1,45

20:45 Morecambe – Sheffield Wed. 0:3 WIN
2
1,40

KVOTA: 2,02
—————
– KATAR: QSL – 7. KOLO

Duhail do sad 4 pobjede, 1 remi i 1 poraz.

Poraz na otvaranju sezone i remi odmah nakon toga ali tada su bili bez nekolicine igraca koji su se spremali sa svojim reprezentacijama. Sada su svi igraci na raspolaganju legendarnom treneru Hernan Crespu.

Najbolji igrac i strijelac im je ubjedljivo kenijac Olunga koji je proslo kolo protiv Fc Qatar zabio het-trik u pobjedi 3:0 na ovom terenu.

Jedini izostanak mogao bi biti potrugalca Semeda u odbrani koji je izasao u 12′ minuti proslo kolo ali to jos nije potvrdjeno.

Gosti trenutno igraju najslabije u ligi i imaju cak 4 vezana poraza.

Jedina dobra vijest za njih je povratak Magdy Siddiqa koji je kapiten. Juce je radio kondicione treninge ali nece danas igrati.

عودة القائد مجدي صديق للتدريبات بعد إنتهاء أزمته مع السيلية

Trener gostiju pozalio se na igru tima te izostanke;

**Pet igrača gubi kadrove, od naravno, koji imaju veliki uticaj na timski nivo, i Al-Sailiya kada izgubi igrače sa vrednošću Muhannad Ali i Abdel Qader Elias, koji se nedavno vratio u tim, pored povreda Adela Badra i Alija Jasmija i izostanak Majdija Siddiqa, koji ima uticaj jer je važan igrač u timu, kao i izostanak Ghanema Al-Qahtanija i odsustvo Riyada Nassera Pored neučešća petog profesionalca, a mi nije ranije govorio o veličini izostanaka i patnji koju je tim doživio gubitkom velikog broja ključnih igrača.**

سامي الطرابلسي مدرب السيلية: جاهزون لمواجهة الدحيل رغم اختلاف موازين القوة بين الفريقين

Proslo kolo pregazio ih je Al Arabi sa 1:5 a u martu mjesecu na ovom terenu Duhail je bio bolji sa 4:1.

– ENGLESKA: LEAGUE ONE – 9. KOLO

Sheffield W. ima jednu od najjacih ekipa u ovoj ligi.

Proslo kolo kiks tacnije poraz kuci od ekipe Barnsley 0:2 tako da se veceras moraju odmah traziti bodovi kod slabasne ekipe kakva je Morecambe.

Domacin ce biti bez 3 bitna igraca;

Ash Hunter, Max Melbourne i Courtney Duffus nece igrati.

Domacin do sad bez pobjede, 4 remija i 3 poraza. Zabili samo 4 gola a primili 12.

Sheffieldu je cilj promocija i ako ne bude dobija ovakve meceve onda nece ni doci do cilja jer protivnik je za klasu slabiji.

Facebook Comments

Comments

comments