05.10.2022

VIP PREDLOG: 20:45 Edinburgh City – Peterhead 1 1,71 2:0 WIN
——————————————–
ŠKOTSKA: LEAGUE ONE – 7. KOLO

Porazi gostiju u prvih nekoliko kola su nam dobro dosli jer smo se kladili protiv njih i to sa razlogom..

Pored lose forme imali su i vece probleme sa povredama kljucnih igraca poput Andy McCarthya i Hamish Ritchiea

Peterhead players not looking for excuses, says Jack Brown

**“We lost so many quality players in the summer, it was going to be difficult to replace them. The management team are doing as best they can with that and we’re not looking for any excuses as players.

“We know it’s not been good enough and we know we need to get better. Hopefully, that will show in results sooner rather than later.**

Dakle izgubili su tokom ljeta dosta iskusih igraca i okosnicu tima pa nije ni cudo onda sto do sad imaju samo jednu pobjedu i to prije dva kola i proslo kolo su šokirali lidera tabele Dunfermline jer su gubili 2:0 u 84′ minuti te uspijeli doci do 2:2 i to golom u poslednjim sekundama meca.

Sigurno da je to dobra doza samopozdanja igracima ali Edinburgh ima kvalitet i pobjedom bi izbio na prvu poziciju sto im je svakako cilj.

Dobra ekipa koja je pobjedila proslo kolo u gostima treceplasirani Montrose 1:2 pa tako i oni ulaze dobro raspolozeni u ovaj mec.
Gosti i dalje imaju probleme s izostancima, Paul Dixon, David Wilson, Jack Wilkie, Ewan Murray, Andrew McCarthy, Hamish Ritchie, Russell McLean, Ola Adeyemo i Christiano Kisuka..

Ukupno 9 igraca out od kojih bi 5 bilo medju prvih 11 da su zdravi.

Dosli su neki igraci na pozajmnice ali treba vremena da se uigraju i ovo je tesko gostovanje protiv motivisanog domacina pa je value na strani Edinburgha.
……………………………

VIP PREDLOG: 19:30 Villarrubia – Platges de Calvia 1 2,02 2:1 WIN
————————————————
ŠPANJOLSKA: COPA FEDERACION – 1/8-FINALE

Solidna kvotu koju moram juriti.

Pomalo divlje ekipe Španije ali cu pokusati danas s domacinom.

Oni su kao i gosti poluamaterska ekipa, imaju dosta skolaraca i studenata koji igraju medjutim ovde je domacin teren velika prednost.

Predsjednik gostiju je izjavljivao kako samo ima glavobolje kada tim mora putovati jer mu je to samo trosak i nista vise..

Gosti sa Majorke dugo su putovali a kod domacina atmosfera dobra i najavili su popunjen stadion, ovaj grad voli fudbal.

Takodje privukle su me i neke vece uplate na azijskom trzistu pa da probamo.

Facebook Comments

Comments

comments