12.04.2016

VIP DUPLANJE:
———————–
Real Madrid-VfL Wolfsburg (12.04. 20:45) 3:0
1
1,25

ManCi/Paris/dng-ParisSG (12.04. 20:45) (PSG daje gol) 1:0
daje
1,25

Notts County-Hartlepool (12.04. 20:45) 1:0
1X
1,35

KVOTA: 2,10
——————
– Ne treba ni spominjati prvi mec, svi znamo da je Real izgubio 2:0 i na tom mecu pogotovo u drugom poluvremenu nisu licili na sebe medjutim veceras ocekujem drugaciju pricu. Ne znam da li ce izboriti prolaz jer ako prime gol morace zabiti cak 4 da bi prosli ali vjerujem barem u pobjedu. Od pocetka ce pritiskati i ako zabiju rano mislim da se njemci nece dobro provesti. Realu je dobro dosla pobjeda u prvenstvu gdje su sve rjesili u prvom poluvremenu, bilo je 4:0 tako da u kompletnom sastavu Real mora minimum dobiti Wolfsburg ako ne i proci dalje.

– Ovde igra da ce PSG zabiti minimum 1 gol a jasno je i zbog cega. City ima jako dobar napad ali odbrana trenutno skripi i nakon 2:2 u prvom mecu parizani ovde nemaju sta cekati, oni jednostavno moraju zabiti ako zele prolaz jer Citiju odgovara i 0:0 i 1:1 i naravno svaka njihova pobjeda ali Ibra i kompanija sposobni su zabiti barem gol. City je veceras bez Kompanija, Sterlinga i Nasrija dok je Otamendi upitan. Ocekujem takticki mec od engleza i da prepuste inicijativu PSG-u ali isto tako ocekujem da odlican napad parizana zabije barem 1 gol jer kao sto rekoh bez gola oni nemaju sta traziti ovde.

– Kvota na domacina je u porastu i to bez razloga, trebalo bi biti obrnuto pa cak i po uplatama koje gledam gdje se dosta vise uplacuje na domacina. Moram uzeti ovaj dvoznak jer je kvota dobra a razlog je taj sto ce u ovom mecu gosti eksperimentisati pa ce tako oni najbolji biti postedjeni, sigurno nece nastupiti napadac Paynter(30/14 f), odranbeni Bates (28/0 d) i Carrol (38/1 d) dok je vrlo moguce da i Jones (9/0 d), Harrison (22/1 f), Bingham (28/3 f) dobiju postedu jer se ocekuju igraci s klupe a izjava trenera glasi: “I can experiment now and see what works and what doesn’t. I’ll probably change it and have a look at different people, I might change the system, I might not,”

Facebook Comments

Comments

comments