06.06.2016

VIP DUPLANJE:
———————-
Poljska-Litva (06.06. 18:00) 0:0
1
1,20

Island(-1,5)-Lihtenštajn (06.06. 21:30) 3:0
H1
1,25

Querrey S.-Becker Benj. (06.06. 16:30) 2:0
1
1,40

KVOTA: 2,10
———————-
– Poslednji ispit Poljaka pred Euro protiv Litve koja ne bi smjela biti velika prepreka. Rotirace poljaci tokom meca dosta ali vjerujem da ce do tad vec steci prednost jer zele oni pobjeda, svaki gol je doza samopuzdanja pred veliko takmicenje a prvih 11 bi trebalo izgledati ovako iako ce se to mjenjati tokom meca.
Poland:
Szczesny – Piszczek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk – Blaszczkowski, Maczynski, Zielinski, Grosicki – Milik, Lewandowski.

Lithuania:
Zubas – Klimavicius, Beneta, Slavickas, Gaspuitis – Luksa, Novikovas, Slivka, Kuklys – Cernych, Spalvis.

– I Island se sprema za Euro a dolaze im ”amateri” koji pored fudbala imaju svoje stalne poslove i lopta im je samo hobi. Island ima odlican tim koji je jako efikasan i morali bi pokriti hendikep, to jest tuci ih sa minimum 2 gola razlike jer razlika u kvaliteti je prevelika za neka iznenadjenja.

– Kvotu vuce Querrey koji je trenutno 37. igrac svijeta, bio je on cak i u top 20 2011. godine. Teniser odlicnog servisa i forhenda sto je na ovoj travnatoj podlozi i te kako bitno, drzati svoj servis i pokusati uzeti brejk kad god se ukaze sanse a vjerujem da ce ih protiv Beckera biti. Becker je trenutno 96. na ATP listi, dosta je i on pao i ne igra na nekom zavidnom nivou a stizu ga i godine tako da bi uskoro mogao i u penziju. Ove sezone je bas kao i Querey igrao na turnirima u Delray Beachu i Memphisu gdje je zaustavljan u 1/4 finalima od Fritza i Rama. Do sad su se susretali 3 puta, do duse niti jednom na ovoj podlozi ali svaki put je slavio Qurrey sto ocekujem i danas.

Facebook Comments

Comments

comments