08.06.2016

VIP TRIPLE:
————–
FC Voluntari-UTA Arad (08.06. 17:30) 3:0 WIN
1
1,40

ChanHC/ChanYJ-OlaruR/Tatis (08.06. 16:00) 2:1 WIN
1
1,25

Bagnis F.-Quinzi G. (08.06. 17:00) 1:2 LOSE
1
1,35

KVOTA: 2,36
———————
– RUMUNSKA: Liga 1 – Relegacija – doigravanje – Finale gdje cu svakako povjerenje dati domacem timu koji mora u ovom prvom mecu ostvariti prednost prije uzvrata. Voluntari je dobio novog trenera koji je imao dvije sedmice da upozna ekipu i ubaci svoje ideje, to je iskusni lisac Florin Marin. Bitno je takodje i da ce danas igrati svi igraci koji su pozajmljeni od Steaue, to su Tudorie, Enceanu , Stefanescu i Valceanu dok je UTA danas bez 3 bitna igraca, Manea, Polgar i veznjak Hlistei. Prije 4 dana UTA je imala tezak mec, igrali su 120 minuta i jedno vrijeme cak s igracem manje sto bi moglo ostaviti traga i vjerujem da ce Voluntari uzeti ovaj prvi mec i sa prednoscu otici na revans. VJEROVATNE POČETNE POSTAVE:
FC Voluntari: Bornescu – Filipov, Țâru, Maftei, Mitache – Moke, Novac – L. Rus, V. Achim, H. Kone – Ad. Bălan
UTA: B. Miron – D. Covaci, Gligor, Botiş, Burlă – Strătilă, Chindriş, I. Tănase, D. Copil – D. Man, Curtuius

– Nottingham (Ujedinjeno Kraljevstvo), trava za zene gdje cu biti kratak. Chan H-C. / Chan Y-J. je dubl koji je dosta iskusniji od danasnjih protivnica pogotovo na travi jer Olaru i Tatishvili nisu odigrale niti jedan mec zajedno na ovoj podlozi sto mislim da je dovoljno da ih solidno uigran dubl danas dobije.

– CHALLENGER – SINGL: Caltanissetta (Italija), zemlja gdje moram na argentinca Bagnisa iako je Quinzi iz Italije ali jednostavno je premlad i nedovoljno iskusan. Quinzi uglavnom igra futurese i vjerovatno ce biti dobar teniser ali treba mu sigurno jos par godina, ovde je dobio poziv jer je mlad igrac i domaci i pruzaju sansu takvima sto i treba ali protiv iskusnog Bagnisa koji je ove godine vec osvojio 3 challengera tesko ce do pobjede. Bagnisu naravno sljaka omiljena podloga.

Facebook Comments

Comments

comments