15.06.2016

VIP TRIPLE (WWIN)
—————————
FK Minsk-FK Slutsk (15.06. 19:00) 5:2
1
1,30

Francuska-Albanija (15.06. 21:00) 2:0
1
1,30

Francuska-Albanija (15.06. 21:00) 1:2
Tko će dobiti više kartona u regularnom vremenu?
2
1,50

KVOTA: 2,54 WIN
——————-
– Bjelorusija liga gdje bi Minsk morao do 3 boda iako u zadnje vrijeme na svom terenu ne briljiraju ali danasnji protivnik je idealan za 3 boda, Slutsk je porazen na 4 uzastopna gostovanja i trenutno su predzadnji u zoni ispadanja dok bi Minsk ovom pobjedom skocio u top 3 mjesta koja vode na evropske scene. Najveci razlog zasto igram 1 jesu i problemi gostiju s prvom postavom, danas su bez Aliseyka, Glebka, Schergrikovica, Voronkova, Tsventsikiya i Loshankova, ova poslednja trojica napustila su klub zbog nesuglasica s upravom.

– Francuska me nije nimalo impesionirala ali prvo je kolo bilo i pod pritiskom da se mora pobjediti igrali su protiv tvrdih i dobro organizovanih rumuna i zahvaljujuci odlicno Payetu slavili s 2:1. Veceras im na noge dolazi Albanija koja se pokazala opasna protiv Svicarske cak s igracem manje ali ovde ce se otvoriti sigurno a to francuzi jedva cekaju. Jako bitna cinjenica je i da su albanci bez kapitena i mislim najboljeg igraca Cane koji je dobio crveni karton prosli mec sto bi moglo donekle olaksati posao Francuskoj koja ce nadam se veceras igrati rasterecenije i leprsavije.

– Isti mec gdje ne ocekujem nesto previse kartona ali svakako ocekujem da ce ih biti par i da ce albanci dobiti vise kartona od francuza, dakle to je tip. Jasno je kako bi se ovde trebao odvijati mec. Albanija je izgubila u prvom kolu, tu su dobili cak crveni karton, francuzi bi trebali drzati loptu bar 60% sto ce albance natjerate na nesto grublje startove i prekide jer njima trebaju bodovi a francuzi kao domacini takodje idu na 3 boda jer u zadnjem kolu igraju sa Svicarskom sto nece biti ni malo lagan mec. Dakle kvota pristojna i jako realan tip jer francuzi ne igraju nesto prljavo i grubo dok ce albanci uciniti sve da sacuvaju svoj gol pa bi sudija morao potegnuti za dzep.

Facebook Comments

Comments

comments