17.06.2016

Kovačević Nemanja
8 hrs
VIP DUPLANJE (WWIN):
——————————
Španjolska-Turska (17.06. 21:00) 3:0
1
1,55
Češka-Hrvatska (17.06. 18:00) 2:2
X2
1,23
Peru-Kolumbija (18.06. 02:00) 0:0
X2
1,14

KVOTA: 2,17 WIN
————————–
– Španci su jako malo pokazali u prvom meču protiv čeha ali jako je tesko igrati kada se protivnik brani 90 minuta, jednostavno nema prostora za dosta sansi i imali su srece u zavrsnici kada je Pique uspio glavom zabiti i uzeli su 3 jako bitna boda. Veceras mogu rasterecenije igrati ali nece sigurno igrati na remi nego ponovo napasti i ici na 3 boda jer poslednji duel igraju s i te kako opasnom Hrvatskom. Turska je porazena u prvom kolu od Hrvatske 1:0 a realno trebalo je biti barem 2 ili 3:0 za Hrvatsku. Oni ce se i danas vise braniti ali tesko ce do remija jer španci ce imati loptu minimum 60% u svojim nogama i stvorice dovoljno sansi barem za neku ponovo minimalnu pobjedu. Jednostavno ekipi za koju igra Iniesta, Fabregas, Silva, Morata, JuanFran itd. mora se dati prednost.
– Ovde nema sta puno pisati, jednostavno ubjedjen sam da Hrvatska nece izgubiti danas, cak sta vise dajem im sanse i za sva 3 boda. Imaju jedan od boljih veznih redova na prvenstvu, Modric, Rakitic, Perisic dok u napadu takodje klasa napadac Mandzukic i to je tim koji svakome moze zabiti. Češka je jako organizovan tim ali limitirani u napadu. Tvrdi su i zbog toga se ogradjujem sa X2 u slucaju nekog remija ali kazem prednost i te kako Hrvatskoj.
– Igra se zavrsnica Copa Americe gdje cisto sumnjam da ce Kolumbija izgubiti. Peru je izbacio Brazil i to rukom! Dakle imamo novog Maradonu, to je Ruidiaz koji je 15 minuta prije kraja zabio gol rukom Brazilu, sudije su se dogovorale nekih 5 minuta i na kraju priznali pogodak sto je van svake pameti ali eto Perua u 1/4 finala. Kolumbija kvalitetniji tim, to je jasno, imaju u napadu odlicnog Baccu iza kojeg su obicno Rodriguez, Cuardado i Cardona. Jedini poraz dozivjeli od Kostarike poslednje kolo i nebitnom mecu za njih jer su vec obezbjedili prolaz dalje. Dakle u ovom okrsaju Kolumbija po svemu sudeci ne bi trebala izgubiti.
LikeShow More ReactionsComment
Seen by 58

Facebook Comments

Comments

comments