07.07.2016

VIP TRIPLE:
——————
20:00 Vojvodina – Bokelj
1
1,22

17:00 Dacia Chis. – Kapaz
1X
1,25

16:45 Hingis / Paes – Watson H / Kontinen
1
1,25
——————–
– Novosadjani nisu uspjeli dobiti prvi mec, bilo je 1:1 ali donijeli su solidan rezultat kuci i danas bi morali pobjedom ici dalje. Dosta kvalitetniji tim od crnogorskog Bokelja. Voša ima iskustva u Evropi, prosle godine cak su Sampdoriju izbacili i ne vjerujem da ce ispasti ove godine u ovako ranoj fazi.

– Dacia je odlican moldavski tim koji je pokupio dosta iskusnih ukrajinskih igraca. Prvi mec zavrsen je 0:0 i domaci ne smiju rizikovati previse defanzivnom igrom. Kapaz je tim iz Azerbejdzana kojem danas fali par iskusnih i bitnih prvotimaca, nece igrati Juninho (34/6), Soltanov (35\4), Aleskerov (15\3) i Guliyev (35\0) dok je kapiten Akhundov pod znakom pitanja. Dacia kod kuce igra jako dobro. U poslednjih 7 meceva na ovom terenu, 6 pobjeda i 1 remi.

– Mix dublovi gdje su se Watson i Kontinen ni krivi ni duzni nasli u 1/8 finala. Naime predali su im meceve dva dubla Kudla/Chirico i Soares/Vesnina i evo ih u ovoj fazi bez ijedne pobjede. Ovaj dubl nije niti jednom igrao zajedno i to je velika prednost za dosta iskusnije Hingis i Paes koji iza sebe imaju osvojen Australian Open bez izgubljenog seta, to je bilo prosle godine kao i osvojen Wimbledon takodjer bez izgubljenog seta te osvojen US Open.

Facebook Comments

Comments

comments