29.08.2016

VIP TRIPLE TENISA:
————————–
17:00 Fratangelo, B. – Pella, G.
1
1,65

17:00 Stakhovsky, S. – Elias, G.
1
1,65

17:00 Youzhny, M. – Klizan, M.
Zbroj gemova (38.5) u meču
Više 1,85

KVOTA: 5,04 (ULOG 1/10) lose
————————
– Fragantelo je amerikanac koji je dosta napredovao ove godine i sigurno da ce dati sve od sebe pred domacom publikom na ovom US Openu. Prosle godine nije imao srece jer ga je ”zapao” Berdych od kojeg je ispao ali Pella je igrac protiv kojeg se moze trenutno igrati i mora se iskoristiti njegova losa forma. Pella je sljakas i vec 6 meceva u nizu porazen od kojih su 4 na tvrdoj podlozi. Na ovoj podlozi Fragantelo od poslednjih 7 meceva upisao cak 5 pobjeda sto je jako dobro i dogurao trenutno do 115. pozicije ali vjerujem da ce ubrzo u top 100 igraca.

– Stakhovsky je ove godine odigrao fantastican turnir u Seolu (Juzna Koreja) i na kraju ga i osvojio dobivsi Lua u finalu 2:1. Takodje to je bila tvrda podloga. Ovde je jako bitno da je Eliasu glavna i omiljena podloga sljaka koja ga je i dovela do ovog rankinga karijere, trenutno je 60. dok na hardu jako slabo, dovoljno je reci da je u poslednjih 21 meceva cak 18 izgubio i samo 3 uspio dobiti. STakhovski je svoj poslednji mec predao ali nije u pitanju povreda, spreman je za turnir i mislim da bi morao dobiti ovo jer Elias je bas klasicni sljakas. Igrali su samo jednom na ovoj podlozi prije 3 godine i ukrajinac je to lagano rjesio u svoju korist.

– Ovde ocekujem jedan tijesan mec. Klizan je propustio Roland Garos zbog manje povrede dok je na Wimbldonu ispao vec u prvom kolu. Youzhny je 61. teniser svijeta, i njega je mucila mala povreda pa je predao zadnji mec u Winston-Salemu Kuznetsovu ali i sa njim je trenutno sve u redu i ovo mu je jedan od poslednjih US Opena tako da ce dati sve od sebe kao i 29. Klizan koji je dobar na hardu i kao sto rekoh ocekujem tijesan mec i ako nista barem 4 seta i minimum 39 gemova.

Facebook Comments

Comments

comments