04.09.2016

VIP TRIPLE:
—————-
17:00 Vinci, R. – Tsurenko, L. 2:0
1
1,40

18:00 San Marino – Azerbajdžan 0:1
2
1,25

18:00 Danska – Armenija 1:0
1
1,35

KVOTA: 2,36 (ULOG 4/10) WIN +54,40€
———————–
– US Open za zene 1/8 finala gdje ce Vinci imati sigurno prednost i bliza je pobjedi. Vec su igrale jedan mec na pocetku ove sezone u Dohi takodje tvrda podloga i Vinci je dobila to u dva seta. Tsurenko je juce uz puno poteskoca dobila Cibulkovu 2:1 i taj mec je bio jako naporan pogotovo za nju jer vuce povredu koljena, vidjecete kako igra sa steznjakom i mislim da je odigrala svoj maksimum na ovom turniru je Vinci jako inteligentno igra, nije neki server ali to nadoknadjuje pametnom igrom u polju tako da je bliza pobjedi a vec je pokazala kao sto rekoh u Dohi trijumfom 2:0.

– San Marino ekipa puna amatera i ovde nema sta pametovati. Azerbejzdzan nije neka fudbalska sila ali imaju iskusne igrace koji igraju po Evropi i sigurno da bar jedan od njih moze rjesiti ovaj mec. Dovoljno je samo reci da je San Marino odigrao ukupno 50-ak meceva i da je upisao sve poraze osim jednog remija koji su iscupali protiv Estonije (0:0), to je ekipa koja se raduje kada zabiju i pocasni gol tako da je ovih 1,25 prihvatljiva kvota s obzirom na tim San Marina i njihove rezultate.

– Pocela je vec euforija za Svjetsko Prvenstvo u Rusiji i naravno svako zeli da igra to takmicenje ali potrebno je odraditi odlicno grupe i zavrsiti u top 2 mjesta. Danska starta kod kuce i ovo je mec koji se mora dobiti jer u grupi su jos i Rumunija i Poljska i nezgodna Crna Gora kao i Kazahstan. Danci imaju dosta podmladjen tim ali jako dobar i to su pokazali posebno u poslednja 2 pripremna duela gdje su naprasili Bugarsku 4:0 i Lihtenstajn 5:0. Te pobjede su im bile potrebne za samopuzdanje pred ovaj mec. Danci imaju jako dobar tim, tu je odlican golman Schmeichel, pa onda Agger, Jacobsen, Eriksen, Delaney, Poulsen, Bendtner itd. Armenija ima jednog covjeka vrijednog spomena, to je naravno odlicni Mkhtarian koji je igrao fenomalno za Dortmund a sada je u Mancesteru ali on danas ne igra kao ni Manucharyan, takodje napadac tako da ne vjerujem da ce izdrzati napade danaca citav mec i barem minimalan trijumf domacih je sasvim izvjestan.

Facebook Comments

Comments

comments