25.10.2016

Kovačević Nemanja
6 hrs
VIP DUPLANJE (WWIN):
——————————
21:00 Real M. – Laboral 87:91
Zbroj koševa (181.5)
Manje, UNDER 1,45

20:00 Olympiacos – Milano  91:81
Konačni pobjednik
1
1,20

20:45 Liverpool – Tottenham 2:1
1X
1,20

KVOTA: 2,09 (3/10) WIN +32,70€ (profit u oktobru +450,30€)
——————————
Granica jos malo kao u NBA a nije ni cudo jer Real skoro da i ne igra odbranu. Ipak ovo je previsoko po meni pogotovo ako se uzme u obzir da nema Bargnania u timu Laborala (najbolji strijelac). Takodje i statistika ide u korist ove ovome. Prva dva meca obe ekipa svoje meceve su odigrale ispod ove granice, Real sa Olimpiakosom 148 poena a sa Makabijem 171 poen. Laboral sa Efesom 169 poena i Zalgirisom 151 poen. U ligi Laboral u ovih 5 meceva samo jednom preko ove granice u to s Barcelonom ali igrali su se produzeci dok je Real od svoje 4 utakmice u ligi isao dvije over a dvije ispod ove granice. Imaju i gust raspored obe ekipe, 5 meceva u 10 dana i moram odigrati ispod ove granice.

Euroliga takodje gdje mislim da Milano jos dorastao da dobije jedan ovakav mec. Dakle vruce gostovanje u Grckoj gdje Oly uvjek ima odlicnu podrsku s tribina i tim je vec uigran i iskusan predvodjen naravno Spanulisom i Printezisom, tu su jos Lojeski, Papanikolaou, Hackett itd. Milano na centrima s Macvanom i Raduljicom, ekipa mislim da jos mora se uigrati, ne igraju lose ali Olimpiakos u grckoj je prevelik zalogaj mislim u ovom trenutku.

U singlu sam objasnio zasto kec a ovde osiguravam dvoznakom. Liverpul pored ovog kupa ima samo jos ligu dok Totenhemu ovo treba kao i trece oko. Igraju ligu sampiona i odlicno stoje, sledeci mec za vikend igraju s Leicesterom pa onda Leverkusen u ligi sampiona i trener je jos prije 3-4 dana najavio skoro drugu postavu ovde, tj vecinom omladinci. Protiv Gilinghema takodje u ovom kupu takodje je rotirao ali veceras ocekujem jos vise izmjena i odmor za sve udarne igle. Umjesto Wanyame i Dembele ponovo bi trebali upasti Caroll i Winks kao i Alli a u napadu umjesto Sona vjerovatno Jansen. Uglavnom od Klopa ocekujem solidnu postavu jer kao sto rekoh pored ovog kupa ostaje mu samo liga tako da opusteno moze gurati ova 2 fronta i na svom terenu sigurno je veceras favorit.
LikeComment
Seen by 73

25

Facebook Comments

Comments

comments