21.02.2017

VIP SINGLE: 20:45 Leverkusen – Atl.Madrid
Zbroj kartona (4.5) u regularnom vremenu?
Više, OVER 1,76 7 WIN
—————————————–
Dosli smo i do 1/8 finala lige sampiona i ovde ocekujem jako tvrde meceve, dakle i ovaj i uzvratni uz veliku borbu sa obe strane. Iako je prvi mec i tek ih ceka uzvrat odlucio sam se na kartone i predlazem vise od 4,5 dakle minimum 5 kartona sto je sasvim realno ako se uzme u obzir vaznost meca ali i sudija koji je zahvalan sto se kartona tice.
Meč će suditi William Collum (Škotska) koji ne oprasta tako lako neki grublji start pa cak ni burne prigovore. U poslednjih 5 meceva koje je sudio samo jednom nije pokazao 5 kartona.
Leverkusen-Viljareal (5 zutih), Ajax – Rostov (8 zutih), Dinamo Kyiv – Napoli (3 zuta i 1 crveni, dakle 5 kartona), Bajern – PSV gdje je bilo 4:1 pokazao samo 1 karton i zadnji koji je sudio bio je Sporting – Real Madrid (5 zuith i 1 crveni karton). Ova dva tima igrali su 2015. godine takodje u ovom takmicenju i isto su nasli u 1/8 finala. Prvi mec domacin je bio isto Leverkusen i tu smo vidjeli 9 zutih kartona i crveni a u uzvratnom mecu bilo je 7 zutih kartona. Sve navedeno govori kako bi i veceras trebali vidjeti minimum 5 komada i nadam se da Collum nece glumiti neku dobricu i heroja smirijuci mec bez puno javnih opomena.

http://www.rezultati.com/utakmica/0d6HWWDG/#detalji

http://www.rezultati.com/utakmica/QD8roWS9/#detalji

Facebook Comments

Comments

comments