24.03.2017

Kovačević Nemanja
7 hrs
VIP SINGLE: 20:45 Rep. Irska – Vels (3,5 KARTONA), VIŠE 1,61 (4,5) VIŠE 2,25  WIN WIN
——————————————————
Na ostrvu uvjek vlada rivalitet izmedju svih reprezentacija. Jedan od tih derbija je upravo i ovaj izmedju Irske i Velsa i ne samo da je derbi nego je meč jako bitan za oba tima. Irka, Vels i Srbija ce se boriti za plasman na Svjetsko prvenstvo i ovde bi bilo pogubno da bilo koji tim izgubi.
Na ostrvu je poznato kako se igra, dosta grubo i sa dosta prekida sto se kod njihovih sudija nekada i tolerise ali cisto sumnjam da ce Nikola Rizzoli to večeras tolerisati. Italijan je poznat kao sudija lagan na kartonima i onda ova granica djeluje smjesno za jedan ovakav meč pun naboja.
Poslednji mečevi koje je sudio bili su Torino-Palermo (3 zuta i 1 crveni), Empoli-Lazio (4 zuta kartona), Benfica-Dortmund (4 zuta), Juventus-Inter (8 zutih i 1 crveni), Genoa-Roma (6 zutih kartona), Empoli-Kaljari (čak 11 zutih i 1 crveni karton).
Što se tiče sudjenja nacinalnim timovima, poslednji je bio Slovenia-Slovačka (8 zutih kartona), Njemacka-Francuska (6 zutih kartona), Francuska-Irska (5 zutih i 1 crveni), Portugal-Austria (6 zutih kartona) itd itd.
Dakle sve ide u prilog da vidimo i veceras minimum 4 ako ne i više.
LikeShow More ReactionsComment
Seen by 96

Facebook Comments

Comments

comments