24.03.2017

VIP DUPLANJE (BET365):
———————–
20:45 Rep. Irska – Vels (3,5 KARTONA)  6 kartona
VIŠE 1,61

20:45 Španjolska – Izrael 4:1
1
1,11

18:15 Darussafaka – Galatasaray 73:67
KP1
1,23

KVOTA: 2,19 (4/10) WIN +47,60€
—————————-
Na ostrvu uvjek vlada rivalitet izmedju svih reprezentacija. Jedan od tih derbija je upravo i ovaj izmedju Irske i Velsa i ne samo da je derbi nego je meč jako bitan za oba tima. Irka, Vels i Srbija ce se boriti za plasman na Svjetsko prvenstvo i ovde bi bilo pogubno da bilo koji tim izgubi.
Na ostrvu je poznato kako se igra, dosta grubo i sa dosta prekida sto se kod njihovih sudija nekada i tolerise ali cisto sumnjam da ce Nikola Rizzoli to večeras tolerisati. Italijan je poznat kao sudija lagan na kartonima i onda ova granica djeluje smjesno za jedan ovakav meč pun naboja.

Poslednji mečevi koje je sudio bili su Torino-Palermo (3 zuta i 1 crveni), Empoli-Lazio (4 zuta kartona), Benfica-Dortmund (4 zuta), Juventus-Inter (8 zutih i 1 crveni), Genoa-Roma (6 zutih kartona), Empoli-Kaljari (čak 11 zutih i 1 crveni karton).
Što se tiče sudjenja nacinalnim timovima, poslednji je bio Slovenia-Slovačka (8 zutih kartona), Njemacka-Francuska (6 zutih kartona), Francuska-Irska (5 zutih i 1 crveni), Portugal-Austria (6 zutih kartona) itd itd.

Dakle sve ide u prilog da vidimo i veceras minimum 4 ako ne i više.

Iako se Izrael pokazao kao nezgodna ekipa zna se ko je bolji i pred domacim navijačima španci će naći način da slome otpor gostiju. Bore se sa Italijom za prvo mjesto a Izrael ima samo bod manje na trecem tako da bi španci ovom pobjedom dosta posla napravili.

Darussafaki je ovo biti ili ne biti mec. U borbi su za play off i samo su mjesto udaljeni od njega a Zvezda gostuje Barceloni tako da se Darussafaka nada njihovom porazu ali prvo moraju dobiti ovaj meč protiv Galatasaraja koji zna biti nezgodan ali njima ovaj meč ništa ne znači jer nemaju šanse za play off tako da vjerujem da će Wanamaker, Žižić, Wilbekin, Clyburn, Anderson i ostatak tima domacina uciniti sve da dobije ovo.

BET

Facebook Comments

Comments

comments