27.03.2017

Kovačević Nemanja
19 hrs
VIP NBA SINGLE: 02:00 San Antonio – Cleveland
Broj koševa Cleveland/L.James (26.5)
Manje, UNDER 1,85 17 WIN
—————————————
Najveci derbi veceras tj nazanimljivija utakmica definitivno gdje ocekujem bukvalno jedan play off mec. Oba tima ce ovo odraditi sa 100% snage i ne vjerujem da ce iko odmarati. Spursi igraju kuci a ovde kad igraju i kad stegnu odbranu kako znaju onda je i ekipama kao sto je Clivlend jako tesko igrati.
Ovde uzimam najboljeg igraca cavsa i po mnogima i NBA lige LeBron Jamesa manje od ove granice. Razlog je jasan a to je njegov matchup, veceras ce ga cuvati kandidat za MVP i jedan od najboljih defanzivaca lige, po meni najbolji, to je Kawhi Leonard. Dosta su duela imala ova dvojica i LeBronu nije lako pored oveg covjeka igrati. Pogledajte ovaj kratki video u kojem James (u dresu Majamija) negoduje jer u igru ulazi Leonard koji mu nije dao disati taj meč.
—-> https://www.youtube.com/watch?v=zVTU-Gd3T10
Prije svega ocekujem da citava odbrana Spursa odigra kako zna i umije a da James ne forsira u ovako teskom matchupu nego asistira i ovde bi Irving mogao najvise profitirati sto se poena tice kod cavsa a veceras LeBrona ne vidim preko ove granice, jedino ako bude na liniji slobodnih bacanja nekih 10+ puta ali Popovich to ne dozvoljava.
LikeShow More ReactionsComment
Seen by 93

Facebook Comments

Comments

comments