19.05.2017

Kovačević Nemanja
Yesterday at 00:59
VIP DUBL(PETAK)
—————
17:00 Pandurii – Targu Mures 1:0
1
1,45

20:30 Reims – SC Amiens 1:2
2
1,67

KVOTA: 2,42 WIN
—————————-
RUMUNJSKA: Liga 1 – Ispadanje skupina – 11. kolo
Targu je vec prezaljen, zadnji na tablici i bez sansi za opstanak. U timu jako losa atmosfera jer dosta je glasina da su neki igraci ucestvovali u namjestanju i kladjenju protiv svog tima tako da ovaj tim jednostavno vise nema motiva. Od 10 meceva dobili su samo 1, 4 remija i 5 poraza uz samo 3 data i 11 primljenih golova. U gostima ni slavili vec 11 meceva u nizu a od tih 11 cak 9 su izgubili i 2 remija upisali.
Pandurii se bore za opstanak i ovo je jedan od timova sa velikom tradicijom i rumunima je u cilju da ovaj tim ostane u ligi, imaju jedan od vecih i novijih stadiona i vjerujem da ce ih ”neko” pogurati da ostanu. Imaju novog predsednika koji ima veze da tako kazem, to je Eugen Parvulescu koji je igracima proslo kolo nakon pobjede nad Concordiom dao bonuse od 500 eura a obecao je svim igracima dosta više novca ukoliko ostanu u ligi tako da je domacin jako motivisan u ovom mecu.
Kljucni defanzivac Erico vratio se u tim nakon povrede i doprinjeo proslo kolo u pobjedi od 3:2 protiv direktnog konkurenta za opstanak, Concordie.
Pandurii dakle sa velikim motivom protiv ekipe koja jedva ceka kraj sezone i sve osim pobjede domacina bilo bi veliko iznenadjenje iako se sa rumunima nikad ne zna.

FRANCUSKA: Ligue 2 – 38. kolo
Poslednje kolo koje ce biti jako zanimljivo jer dosta toga je u igri. Cak 6 ekipa se bori za ulazak u prvu ligu a u najboljoj poziciji su prvoplasirani Strasbourg i drugoplasirani Amiens.
Prva dva tima idu direktno u prvu ligu dok treceplasirani (za sad Troyes) ide u razigravanje sa trecim od pozadi iz prve lige Francuske.
Dakle Amiens ima sve u svojim nogama na ovom gostovanju gdje ce sigurno imati podrsku i svojih navijaca koji ce doputovati i pomoci svom timu da se direktno plasira u najjacu ligu Francuske.
Amiens je inace tim u najboljoj formi jer su vezali 5 pobjeda i u svakoj zabili minimalno 2 gola.

Posljednji mečevi: AMIENS
12.05.17 L2 Amiens Laval 3 : 0
05.05.17 L2 Sochaux Amiens 1 : 2
28.04.17 L2 Amiens AC Ajaccio 2 : 1
22.04.17 L2 Brest Amiens 2 : 3
14.04.17 L2 Amiens Le Havre 2 : 0

Reims ostaje 7. nakon ovog meca kako god on zavrsio tako da oni i nemaju neki motiv cak sta vise imaju jedan motiv da izgube ovaj mec to jest mogu pomoci Amiensu da se direktno plasira samo da bi **napakostili** ekipi Troyes jer Reims i Troyes su ekipe koje se bas i ne vole.
Pored razlike u kvaliteti, motivu i ovog poslednjeg sto sam rekao mislim da gostima ne treba nista vise da upisu pobjedu koja ce ih odvesti u prvu ligu. Bitna je i gol razlika. Amiens u odnosu na Troyes ima gol razliku +2 tako da u slucaju da Troyes pocne trpati ekipu Sochauxa onda i Amiens mora dodati gas.
LikeShow More ReactionsComment
Seen by 104

Facebook Comments

Comments

comments