25.05.2017

VIP SINGLE: 13:30 Home United (-1,5) – Brunei H1 2,30 9:3 WIN
—————————————————–
SINGAPUR: S.League

Home United u top 2 tima ove lige a trenutna tabela to i pokazuje. Drugi su, odmah iza Albirexa, upisali su 6 pobjeda, 2 remija i samo 1 poraz do sad. Prosli mec odmarali su dosta igraca zbog kup meca protiv Globala gdje su u gostima odigrali odlicno i upisali 2:2 rezultat. Takodje mogli su odmarati igrace jer su igrali protiv najlosijeg tima lige Young Lionsa i slavili su u gostima sa 1:2. Danas idu u punom sastavu jer je uzvratni kup mec za 5 dana, imaju povoljan rezultat i treba im pobjeda i za samopouzdanje.
Igrace u formaciji 4-5-1 sa podebljanim veznim redom i najisturenijim Plazibat Stipe koji je zabio gol u svakom mecu do sad na kojem je nastupio. Young Song i Swandi igrace na centralnim veznim pozicijama, lijevo Van Huizen a desni vezni Asraf a jos nije otkriveno da li ce zadnjeg veznog igrati Azman ili Harun.
Takodje u odbranu se vraca odlicni Sirina Camara koji je odmarao 2 meca i danas je spreman.

Brunei do sad jako los, samo jedna pobjeda, 1 remi i cak 5 poraza sa gol razlikom 7:15, predzadnji su na tabeli.
Brian McLean nece igrati zbog privatnih razloga, Yura Indera Putra (prvi golman) je suspendovan za ovaj mec i nema ni njega. Ovaj tim se dosta muci u napadu gdje se uzdaju samo u Ramazotija koji je zabio 4 od ukupno 7 golova Bruneia a odbrana im je dosta klimava i protivnici imaju dosta prostora jer cesto igraju sa samo 3 defanzivca. U poslednja 3 meca Brunei nije zabio niti 1 gol i danas protiv ovakvog Uniteda imaju jako male sanse. Prosli mec na stadionu Bruneia, Home je slavio lagano sa 1:3 a dobili su ih i poslednja 2 meca na ovom terenu. Takodje Home Utd u poslednjih 11 meceva na svom stadionu upisao je cak 10 pobjeda i samo 1 remi, BEZ PORAZA.

Međusobni mečevi: HOME UTD – BRUNEI DPMM
19.05.16 SL Home Utd Brunei DPMM 5 : 0
24.11.15 CUP Home Utd Brunei DPMM 2 : 0

Facebook Comments

Comments

comments