22.06.2017

Kovačević Nemanja
12 hrs
VIP SINGLE: 16:30 Videoton – FK Rostov 1 2,35 1:0 WIN
——————————————
SVIJET: Klupske Prijateljske
Racunajuci i ligaske meceve pred kraj sezone Videoton u poslednjih 6 meceva ima 5 pobjeda i 1 poraz i to protiv osvajaca Madjarske lige Honveda, u gostima su izgubili 1:0. Videoton je inace zavrsio sezonuz odmah iza njih na drugoj poziciji sa 3 boda manje. Ovo im je poslednji pripremni mec u ovom trening kampu u Austriji a igrace sa ruskim Rostovom koji ima poprilicno problema trenutno, glavni problemi su novci naravno.
Ostali su bez trenera Berdyeva a za ovo ljeto izabran je bjelorus Leonid Kuchuk i on ce ih voditi dok se ne nadje novi trener. Pored Berdyeva ekipu su napustili Noboa, Terentyev, Medvedev, Djanaev, Navas, Granat, Devic i Kacharava a i te kako treba reci da su 4 jako bitno igraca na Cofederation Cupu sa reprezentacijom Rusije, to su Федор Кудряшов , Александр Ерохин , Дмитрий Полоз i Александр Бухаров.
Videoton je odigrao jedan pripremni mec ovde protiv istre i slavili su s 2:0 dok je i Rostov odigrao 1 meč i uspio izgubiti protiv outsajdera iz Slovenije, ekipe Triglava sa 0:1. Videoton ne bi smio izgubiti ovaj meč.
LikeShow More ReactionsComment
Seen by 73

Facebook Comments

Comments

comments