24.06.2017

VIP DUBL:
————–
17:00 Murray J / Soares – Cilic M / Matkowski M 2:1
1
1,40

20:45 Češka/21 – Danska/21 2:4 
3+
1,45

KVOTA: 2,03 WIN
———————-
ATP – PAROVI: London (Ujedinjeno Kraljevstvo), trava – Polufinale

Ovo se jednostavno mora odigrati. Čilić danas u singlu ima jako tezak meč s Mullerom gdje se očekuje velika borba i pitanje je koliko će meč trajati tj koliko će se Čilić umoriti. Dogurao je s Matkowskim do 1/2 finala ali danas im predstoji pravi test protiv uigranog dubla koji je do sad na travi odigrao 8 mečeva, samo 2 su izgubili i upisali 6 pobjeda. Što se tiče forme Murraya i Soaresa treba reci da su u zadnjih 11 mečeva upisali cak 10 pobjeda.
Čilić i Matkowski igraju prvo turnir zajedno, prva 2 meča dobili (prosli imali srece) i danas vjerujem da će pasti prije svega zbog umora Čilića i iskustva dubla Murray J / Soares.

EUROPA: Europsko Prvenstvo U21

Danska je najvece razocarenje do sad ovog prvenstva jer se od njih puno ocekivalo ali imali su problema i sa stomacnim virusom protiv Italije (0:2) i onda poraz od Njemacke 0:3 tako da nisu ni gola jos zabili i za njih je ovo prvenstvo gotovo ali vjerujem da nece otici bez ispaljenog metka, to jest ocekujem da i oni zabiju barem 1 gol.

S druge strane Češka ima još šanse i nade da se dočepa sledeće faze a jedini način je da prestignu Slovačku koja je trenutno rangirana kao najbolja drugoplasirana ekipa sa 6 bodova, gol razlikom 6:3 i 4 kartona.
Češka trenutno ima 3 boda (poraz od Njemačke 0:2 i pobjeda nad Italijom 3:1), gol razliku 3:3 i već 4 kartona. To znači da moraju dobiti ovo recimo 3:0 a da ne dobiju niti jedan karton, ukoliko dobiju 1 karton onda moraju zabiti 4 gola (slaviti sa 4:0 ili 4:1).

Ovo znači samo jedno, a to je da će napasti od prve minute i juriti ta 3-4 gola dok Danska sigurno neće biti nijemi posmatrač i žele vjerovatno da pokažu da nisu bez veze na ovom prvenstvu, mogu oni zabiti iz kontre sigurno, to je bila jedna od najboljih ekipa u kvalifikacijama tako da moram probati na golove, otvoren meč samo pitanje koliko će napadači biti raspolozeni.

Facebook Comments

Comments

comments