18.08.2017

Kovačević Nemanja
12 hrs
VIP SINGLE: 22:15 Valencia – Las Palmas 1 1,85 1:0 WIN
——————————————–
ŠPANJOLSKA: LaLiga – 1. kolo

Mislio sam preskociti ovo jer nema Nanija ali kvota previse solidna da preskocim. Šišmiši su sigurno u stanju dobiti ovaj prvi meč na svom terenu.
Valencia je prodala Negreda, Pereza i golmana Ryana ali doveli su solidne igrace.
Posebno treba izdvojiti bivseg napadaca Juventusa, Zazu za kojeg je Valencia izdvojila 16 miliona evra, stigli su i golman Juventusa Neto, Orellana iz Celte Vigo, Maksimovic iz Astane i jos 4-5 fudbalera koji nisu toliko zvucni. Napadac Rodrigo Moreno prosle sezone dosta se mucio s povredom ali spreman je i veceras bi trebao startati u napadu za šišmiše odmah pore Zaze tako da ima Valencia solidan dvojac napred.
Proslu sezonu Valencia je lose igrala i zavrsila tek na 12. poziciji tako da su ocekivanja od ove dosta veca.

Las Palmas je proslu sezonu zavrsio tek na 14. poziciji i igrao jako lose u gostima, cak sta vise od poslednjih 11 gostovanja u ligi izgubili su cak 10 i samo 1 remi izvukli.
http://prntscr.com/ga25gk

Las Palmas je ostao bez Prince Boatenga s kojim nisu produzili ugovor i to ce bit veliki hendikep za ovaj tim iako imaju solidne igrace. Nisu puno dovodili u ovom ljetnom prelaznom roku, izdvojio bi samo Vitoloa koji je dosao iz Atletico Madrida a prodali su jednog od najboljih igraca, centralnog veznog Roque Mesu u Swansea.

Na slici su vjerovatne pocetne postave i vjerujem da će Valencia uspjeti nekako do sva 3 boda.
http://prntscr.com/ga26ve

LikeShow More ReactionsComment
Seen by 87

Facebook Comments

Comments

comments