19.08.2017

Kovačević Nemanja
Yesterday at 02:01
VIP SINGLE: 15:30 Hertha – Stuttgart 1 2,10 2:0 WIN
———————————————
NJEMAČKA: Bundesliga – 1. kolo

Pocinju polako sve lige a Stuttgart ce odmah na startu imati dosta problema sa sastavom.
Gosti su se vratili u prvu ligu nakon sto su prosle sezone zavrsili kao prvi u drugoj ligi ispred Hanovera koji je imao 2 boda manje i Braunschweiga koji je zavrsio na trecoj poziciji.
Trener Hannes Wolf ima dosta brige jer ima i dosta povredjenih igraca i to jako bitnih. Dosta ovih povreda desilo se tokom priprema. Odbrana bi trebala najvise ispastati jer je definitivno OUT E. Insua(DF) dok su oba stuba odbrane koji su iznijeli cijelu proslu sezonu pod velikim upitnikom za ovaj mec i tesko je ocekivati da zaigraju. Pogotovo Timo Baumgartl (DF) koji je dozivio manji potres mozga i tesko je vjerovati da ce rizikovati sa njim a upitan je i Kaminski koji je prosli mec dobio udarac u kupu protiv Cotbusa.

Takodje definitivno je OUT Daniel Ginczek (MF) koji je povrijedjen takodje u tom kup mecu. OUT su i F. Klein (standardni veznjak), takodje standardni veznjak od prosle sezone A. Maxim (MF), Zimmer, Sunjic, Uphoff i Tashsci.
Problemi su i sa igracima koje je Stutgart doveo, pravo nastupa nemaju ni Dennis Aogo (dosao iz Shalke 04) ni Holger Badstuber (iz Bayerna). Carlos Mane portugalac takodje vec dugo vremena van tima jer je povredjen, postigao je 8 golova u dresu Stuttgarta.

http://www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.vfb-stuttgart-…

Hertha prosle sezone zavrsila na 6. poziciji a kod kuce su bili odlicni sa 12 pobjeda, 1 remijem i 4 poraza.

Prodali su John Anthony Brooksa u Wolfsburg ali i doveli solidne igrace kao sto su Davie Selke (Leipzeig), Mathew Leckie (Ingolstadt), Karim Rekik (Marsej), Valentino Lazaro (Salzburg) itd.

Ne volim se kladiti protiv ekipa koje dodju iz nizeg ranga jer igraju s dosta motiva ali realno sa ovolikim problemima Stutgart ce jako tesko izbjeci poraz na stadionu Herthe.

Facebook Comments

Comments

comments