05.10.2017

Kovačević Nemanja
8 hrs

VIP DUBL (WWIN):
————–
20:45 Škotska – Slovačka 7
Zbroj kartona (3.5)
Više 1,40

15:00 Leverkusen – Fortuna Koln 4:0
1
1,44

KVOTA: 2,02 WIN
—————————–
Bitan meč za oba tima jer su u borbi za drugu poziciju koja ih moze odvesti na svjetsko prvenstvo.
Tabela: http://prntscr.com/gtjag2

Prvo mjesto 99% je u rukama engleza koji danas igraju sa Slovenijom koja se takodje bori za drugu poziciju ali isto tako vrlo je vjerovatno da ce Engleska ovo dobiti tako da onda Škotska i Slovačka igraju i te kako bitan meč, pobjednik bi se jako priblizio drugoj poziciji. Zbog vaznosti meča, stila igre škotske ekipe koji su navikli na grubu igru koja se tolerise u njihovim ligama i sudije ovog meča odlučio sam uzeti kartone kao najbolju opciju. Sudija je Milorad Mažić koji je ”omekanio” u poslednje vrijeme. Daje u prvom poluvremenu dosta opomena onda se razmase u drugom. Ovde ce i te kako biti materijala za javne opomene a od Mazica ocekujem da predje ovu granicu. Nervoza s obe strane, ulog je veliki i biti ili ne biti za oba tima.
Statistika Mazica: http://us.soccerway.com/refere…/milorad-mazic/45554/matches/

Prijateljski mec koje treba izbjegavati ali Leverkusen poveo dosta solidan tim koji vjerujem da ce dobiti Fortunu. Bitno da ce startati Volland koji je zabio vec 4 gola ove sezone, tu su jos i Beiley, Kohr, Bellaraby itd.
http://www.kicker.de/…/artikel_so-plant-herrlich-fuer-den-t…
Dobice kasnije priliku i mladji igraci ali i Fortuna ce rotirati kasnije tako da vjerujem da ce ovo apotekari na vrijeme rijesiti.

Facebook Comments

Comments

comments