08.10.2017

Kovačević Nemanja
8 hrs

VIP DUPLANJE (WWIN):
———————
18:00 Poljska – Crna Gora 4:2
1
1,28

18:00 Slovenija – Škotska 10
Zbroj kartona (3.5)
Više 1,30

14:30 Waalwijk – Den Bosch 1:1
2+
1,20

KVOTA: 2,00 WIN
————————
Mnogi misle da ce poljaci ovde odmarati igrace i da ce igrati rezerve ali od toga nema nista. Poljska je u euforiji nakon 6:1 u Armeniji. Milik je povredjen ali zato Lewandowski i te kako spreman i zeljan ponovo golova. Armeniji je zabio 3 komada. Poljaci imaju odlican tim, iza Lewandowskog pretezno su Zielinski, Grosicki, Blaszczykowski.. Nabrojao sam ofanzivnije fudbalere koji svima mogu zabiti i individualnom akcijom. Crna Gora nakon poraza od Danske mislim da zna na cemu su i da je motivacija dosta slaba. Bili su dosta nemocni u tom mecu tako da nisu uspjeli uopste ozbiljnu sansu stvoriti za 90 minuta. Ne vidim nacin sta mogu u Poljskoj a zbog kartona nece igrati Stefan Savic i Marko Vesovic dok se Jovetic povrijedio jos u prvom poluvremenu i 90% nece nastupiti veceras. Poljska pred svojim navijacima trebalo bi da lagano zakljuci i potvrdi svoju prvu poziciju i dominaciju u ovoj grupi.

Mec u kome ocekujem minimum 4 kartona. Jako bitan mec pogotovo za Škotsku koja pobjedom sigurno osigurava drugu poziciju i baraz. Slovenci imaju sanse ali minimalne, moraju dobiti ovaj mec i nadati se da ce slovaci kiksati protiv Malte sto bi bila senzacija. Sudi iskusni Jonas Eriksson koji bi trebao danas pokazati minimum 4 opomene.
Njegova statistika: http://us.soccerway.com/refer…/jonas-eriksson/45089/matches/

Holandija druga liga gdje cu biti jako kratak. Ofanziva od domacina jer ce traziti bodove za bijeg s dna dok Den Bosch svaki mec igra otvoreno kao i vecina ekipa ove lige tako da bi trebali vidjeti minimum 2 gola ako ne vise.

Facebook Comments

Comments

comments