22.10.2017

Kovačević Nemanja
10 hrs
VIP NBA PREDLOG: 02:00 New York – Detroit
Broj koševa New York/K.Porzingis (21.5) Više 1,85 33 WIN
—————————————————
New York sezonu otvorio porazom kod Oklahome i to 105:84. Iako je bio blowout Porzingis je igrao 36 minuta a za to vrijeme utrpao 31 poen Oklahomi. Porzingis ce ove sezone biti glavna nadacaka opcija New York i to je jasno vec poslije prvog kola. Uputio je i najvise suteva i ima svu slobodu u napadu a znamo koliko je raznovrsan igrac, dosta sutira i trojke te je nerijetko i na liniji slobodnih bacanja.
Veceras u svojoj dvorani docekuju Detroit koji je sinoc imao jako tezak i iscrljujuci mec protiv Washingtona koji su izgubili 115:111 tako da u ovu dvoranu ne dolaze nimalo svijezi i to je mozda neka nada da New York na celu s Porzingisom moze iznenaditi. Da podsjetim, New York su napustili i Rose i glavna violina Carmelo Anthony tako da na latvijcu ostaje ogroman posao. Tu i tamo mogu mu i te kako pomoci Hardaway, Lee, Sessions i Kanter s centarske pozicije ali ruku na srce ovo je veoma slabasan tim i Porzingis je taj koji ce jednostavno morati forsirati.
U poslednja 3 meca prosle sezone kada su igrali i Rose i Anthony ubacivao je Detroitu 18, 35 i u poslednjem mecu 25 poena. Kako je utrpao Oklahomi 31 poen za ocekivati ga je i veceras preko 20 jer bez njegovih 25-30 poena mislim da ovde New York nema sta traziti.
Like
Show More Reactions
Comment
Seen by 95

Facebook Comments

Comments

comments