08.11.2017

Kovačević Nemanja
21 hrs
VIP NBA PREDLOG: 01:00 Indiana – New Orleans
Broj Koševa Indiana/M. Turner (14,5) VIŠE 1,72 21 WIN
———————————————–
Zanimljiv mec gdje bi prednost dao gostima ali zna Indiana i te kako dobro odigrati. Iz ovog meca moram uzeti centra Indiane koji bi veceras morao preko ove granice iz par razloga. Bio je odsutan zbog povrede i vratio se, odigrao vec 2 meca i upisao prvo 11 poena s klupe za 24 minute Philadelphiji uz los procenat suta 4/11 i prosli mec ubacio New Yorku 15 poena takodje za 24 minute ali je bio starter. Ono sto je jako bitno za ovaj predlog jeste info koji je upravo izasao a to je cinjenica da ce Indiana veceras biti bez Sabonisa koji s Turnerom igra na poziciji centra i uzeo mu je vec dosta minuta. Veceras dakle Turner u prvoj petorci i ocekujem i deblju minutazu jer Sabonis je igrao u prosjeku nekih 26 minuta.
**Domantas Sabonis (right calf contusion) has been ruled out of Tuesday’s game vs. New Orleans which means Myles Turner and Thaddeus Young will play all the minutes they can handle. **
Turner ima solidne brojke brotiv New Orleansa pa im je u zadnja 3 medjusobna duela ubacivao 18, 22 i 24 poena.
Ukoliko se ne napuni nekim glupim licnim greskama i ako ne bude blowout morao bi na minimum 15 poena veceras jer Oladipo i Young ne mogu sami dobiti ovaj mec nikako naravno uz pomoc Bogdanovica najvise trojkama.
Like
Show More Reactions
Comment
Seen by 96

Facebook Comments

Comments

comments