24.11.2017

Kovačević Nemanja
6 hrs

VIP BOMBICA: 20:00 Concarneau – Cons.Marseille 1 2,52  2:0 WIN
——————————————————
FRANCUSKA: National – 14. kolo

Cudno kretanje uplata na ovom mecu, dosta ljudi favorizuje goste medjutim ima dosta osnova po kojoj bi ja prednost dao domacinu. Cak i opcija dnb 1 djeluje dobro po solidnoj kvoti ali na sitno cu probati cistu pobjedu domacinu. Concarneu dakle u zoni ispadanja ali poslednja njihova 2 meca mozda govore da ce ovaj tim obezbjediti opstanak. U kupu su dobili nizeligasa ekipu Golden Liona sa 7:0 dok su proslo gostovanje u ligi pregazili treceplasiranu ekipu Choleta sa cak 1:5 sto je zaista veliki rezultat i velika pobjeda s obzirom da je Cholet do tad imao samo 2 poraza u 12 kola.
Bitna stavka su i izostanci gostiju medju kojima je gomila prvotimaca. Nasao sam na twitetu francuski link koji nimalo mi nije bilo lako prevesti ali Boina, Yamin Amir, Taugelmint, Diongue, Djebourr, Ait Fanna, Sergio i Duboisa ne bi trebali zaigrati veceras izmedju ostalog sto sam procitao, ambicije, problemi itd itd.
http://www.laprovence.com/…/consolat-toujours-en-quete-de-r…

Prednost cu dati domacinu zbog forme, izuzetno dobre kvote i domaceg terena. Gosti takodje ove sedmice ocekuju novog trenera a porazeni su na poslednja 2 gostovanja. Jedini mec u istoriji igrali su ovde prosle godine i Concerneau je slavio s 2:0.

Facebook Comments

Comments

comments