29.11.2017

VIP DUPLANJE:
——————–
20:45 Arsenal – Huddersfield 5:
1
1,20

20:45 Chelsea – Swansea 1:0 
1
1,20

19:00 Metz – Marseille 0:3 
2
1,53

KVOTA: 2,20 WIN
———————
Prva dva tipa iz Engleske lige gdje Arsenal i Celzi nemaju sta kalkulisati nego ici po pobjede pred svojim navijacima.
TABELA: http://prntscr.com/hgspb0
Totenhem je kiksao tako da bi oba ova tima pobjedama pobjegli im na +4 odnosno +5 bodova i tako ucvrstili svoje pozicije u top 4 ekipe koje vode u Ligu Sampiona naredne godine. Huddersfield se borio prosli mec kuci protiv Citija ali nisu izdrzali, primili su gol pred kraj za 1:2 a poveli su autogolom krajem prvog poluvremena. Igrace i ovde bunker ali topdzije u punom sastavu vjerujem da ce ih ”probiti” na vrijeme. Huddersfield na poslednjih 6 gostovanja nije zabio niti 1 gola a 5 puta su porazeni.
Celzi docekuje Swansea koji izgleda nema kvalitet a ni snage da prezivi ovu sezonu u premier ligi. Predzadnji su sa samo 9 bodova i u poslednjih 6 meceva upisali 5 poraza i 1 remi. I oni ce bunker igrati ovde ali Morata, Willian, Pedro, Moses, Fabregas i ostali vjerujem da ce naci put do mreze gostiju.
Vjerovatne pocetne postave oba meca:
http://prntscr.com/hgsstk

http://prntscr.com/hgst0z

Kvota koje se jednostavno mora uzeti pa kako god zavrsilo jer tesko je vjerovati da ce Metz svoju katastrofalnu igru i rezultate lose prekinuti bas danas protiv ekipe koja nije porazena u 9 ligaskih meceva u nizu od kojih su dobili cak 6. Marsej se bori sa Monacom i Lyonom za drugu poziciju i Ligu Sampiona. Prva je 99% rezervisana za PSG ali bice zanimljivo vidjeti ko ce se docepati druge pozicije od ova 3 tima. Monaco izgubio proslo kolo od PSG-a i tome se najvise obradovali Lyon i upravo Marsej jer sada pobjedom Marsej prestize Monaco koji ima tesko gostovanje kod Nantesa.
Metz je upisao do sad samo 4 boda, jedna jedina pobjeda, 1 remi i cak 12 poraza a svih 7 meceva kuci su izgubili uz gol razliku 3:17 sto je i vise nego katastrofalno. Kod Metza su povredjeni Ablie Jallow i Yann Jouffre dok su Julian Palmieri i Milan Bisevac pod znakom pitanja. Marsej kompletan i ako ne potcijene domacina morali bi do sva 3 boda.

Facebook Comments

Comments

comments