01.12.2017

Kovačević Nemanja
15 hrs
VIP NBA PREDLOG: 04:30 L.A. Clippers – Utah
Broj koševa Utah/R.Rubio (11.5) VIŠE 1,85 15 WIN
——————————————-
I Clippesi i Utah u ovaj meč ulazi dosta oslabljeni. Clippersi od prije bez Teodosica i Beverlija a veceras nema ni Griffina, igraca koji je glavna violina domacina uz Lou Wiliamsa. Griffin ce biti odsutan mozda i par mjeseci.
**An MRI revealed no structural damage to Blake Griffin’s left knee, but the MCL sprain could cost him up to two months on the sidelines**
Kod Utaha i te kako se osjeti povreda i izostanak Goberta a novi udarac je povreda Rodney Hooda kojeg nema ni veceras, nije igrao ni prosli mec.

**Rodney Hood (left ankle soreness) will not play against the Clippers on Thursday.**

I bez Hooda Utah je prosli mec uspjela dobiti Denver sa ubjedljivih 106:77. U tom mecu Rubio je igrao 29 minuta i postigao 13 poena. Nije on zaduzen za poene nego kreaciju napada ali Favors ce imati tezak posao u reketu sa Jordanom dok ce ostalo breme tereta nositi mladi ruku Mitchel od kojeg takodje ocekujem dosta poena i moram priznati da se dvoumio izmedju njega i Rubia.
Veceras Rubio bi morati ponovo uzeti koji sut vise jer Hood je uzimao minimum 15 suteva po mecu i vjerujem da ide i veceras na minumum 12 poena.
Like
Show More Reactions
Comment
Seen by 88

Facebook Comments

Comments

comments