06.12.2017

VIP TRIPLE:
——–
20:45 Porto – Monaco
1
1,35

20:45 Maribor – Sevilla
2
1,25

17:30 Bnei Herzelia – B.Spirou
KP2
1,45

KVOTA: 2,44
——————–
– Porto igra za prolaz dalje. Imaju isti broj bodova kao i Leipzig koji isto igra kuci sa Besiktasem koji je prvi bez obzira na ishod oba meca. Dakle Porto pobjedom ide u nokaut fazu i sve je u njihovim nogama. Monaca ocajan ove sezone. Odlaskom Mbpaea dosta toga ne stima u napadu a rekao bih i u odbrani. Danas im fale Raggi, Lemar, Tielemans, Boschilla, Traore i Jovetić. Porto kompletan i pred punim stadionom moraju ovo barem minimalnim rezultatom dobiti. Kada su ih tukli u Francuskoj 0:3 vjerujem da mogu i na svom terenu kao sto rekoh barem minimalno.

– Sevilla jednostavno mora po sva 3 boda i da ne zavise onda od drugog meca Liverpul-Spartak. Imaju sansu cak za prvu poziciju ukoliko Liverpul ne dobije a oni naravno slave. Maribor je poslednji sa 2 boda i nema kvalitet da se nadigrava sa ovakvim ekipama. Oni ce probavati iz kontri i polukontri ali kvalitet španskog tima koji ih je dobio na svom terenu 3:0 morao bi doci do izrazaja.

– Košarka FIBA Europe Cup – Prvi stupanj – 6. kolo

Domacin je 9. ekipa Izraela dok je Spirou treca ekipa Belgije. Takodje motiv bi trebao biti presudan jer domacin nema sanse za top dva mjesta dok belgijski tim pobjedom bi usao na zeljenu poziciju tako da ce s puno vise motiva igrati ovaj duel. Domacin u jako losoj formi, u ovom takmicenju 4 poraza za redom a od poslednjih 11 meceva racunajuci sva takmicenja cak 9 poraza i samo dvije pobjede. Value kvota na goste koji kao sto rekoh igraju za prolaz dalje.

Facebook Comments

Comments

comments