08.12.2017

VIP PREDLOG: 20:30 Spezia – Foggia 1 2,00 1:0 WIN
————————————————-
Italija B

Jeste jedna od gorih liga za predvidjanje ali kad je dobra kvota valja probati. Kvota jos raste na domaci tim a trebalo bi biti obrnuto jer Spezia je sigurno favorit u ovom duelu. Oba tima se bore za opstanak ali domacin u dosta boljoj poziciji jer imaju 2 boda vise u odnosu na opasnu zonu dok je Foggia na 19. poziciji i to mjesto vodi u razigravanje (play out) za ostanak u ligi. Treneru gostiju se drma stolica pa italijanski novinaru pisu kako ce vjerovatno dobiti otkaz ukoliko izgube ovaj mec. Dakle njima je remi ovde i vise nego dobar ali bez nekih bitnih igraca nece biti lako.
U poslednja dva kola nisu igrali prvi golman Guarna (first gk 15/0) i najbolji strijelac tima Mazzeo (att 15/8) kojih nema ni danas a na spisku igraca koji su nedostupni za ovaj mec su jos i Deli(mf 11/0), Nicastro (att 7/1), Empereur(df 5/0) i manje bitni igraci kao sto su Rame(df 0/0), Figliomeni (df 0/0) i povredjeni rezervni golman Pelizzoli(gk 0/0). http://foggiacalciomania.com/spezia-foggia-rossoneri-cacci…/

Skauti Foggie su se zato bacili na posao i zele tokom zimske pauze dovesti neka pojacanja a to bi po svim prilikama trebali biti mladi igraci Chieva, 94′ i 95′ godiste, to su Massimiliano Gatto, Mattia Bani i Luca Garritano.
http://foggiacalciomania.com/foggia-nember-si-muove-primi-…/

Spezia kod kuce do sad 5 pobjeda, 2 remija i samo 1 poraz.

Facebook Comments

Comments

comments