02.01.2018

Kovačević Nemanja
6 hrs

VIP PREDLOG: 20:45 West Ham – W.B.A. 1 2,15 2:1 WIN
—————————————–
ENGLESKA: Premier League – 22. kolo

Moram zbog kvote iako su ovo skakljivi dueli koji mogu krenuti na bilo koju stranu ali ocekujem dosta motivisanog domacina koji je u must win situaciji doduse kao i gosti ali West Ham igra na svom terenu, imaju bolju ekipu po imenima i odmorniji ulaze u ovaj meč. To je najveci problem gostiju jer dolaze ovde igrati mec nakon samo tacno 51. sata, tada su igrali kuci sa Arsenalom 1:1. WBA se naravno žalio i trazio odgodu meču ali bezuspjesno jer takav je raspored. Trener je otkrio da ce morati jednostavno rotirati iako je jako bitan mec i bukvalno za 6 bodova, u pitanju je borba za opstanak. WBA nije upisao pobjedu 18 kola, dosta remija ali nigdje pobjede.
Ocekuje se da starta par igraca s klupe kao sto su James McClean, Oliver Burke, Grzegorz Krychowiak i Allan Nyom. Zbog povreda OUT su Salomon Rondon, Nacer Chadli i James Morrison. Trener izjavio da je suludo u dva dana igrati tako dva bitna meca i ne moze izlagati svoje top igrace velikom riziku.
West Ham odmarao 6 dana. Doveli su Moyesa da ih bukvalno iscupa i ostavi u ligi ali pored dobrih rezultata pod njegovom palicom imali su i losih. Ocekujem da veceras napadnu jer i remi je malo ovde s obzirom da oni za 2 dana igraju tezak mec u gostima kod Totenhama i ovde moraju traziti sva 3 boda. Ocekujem da nekako i uspiju do pobjede prije svega jer je WBA umoran a i oni za 4 dana imaju mec u FA Cupu sa Exeterom.

Facebook Comments

Comments

comments