07.03.2018

Kovačević Nemanja
10 hrs

VIP DUBL:
————-
19:00 Karlsruher – Sonnenhof Gross. 3:1 WIN 
1
1,50

19:30 Municipal – Deportivo Sanarate Lose
1
1,60

KVOTA: 2,40
———————-
Njemacka 3. liga

Karlsruher za klasu bolji tim i bore za Bunedsligu 2. Trenutno na 4. poziciji ali samo 2 boda zaostatka za treceplasiranim Wehenom dok za prvim dvojcem (Paderborn i Magdeburg) zaostaju 6 bodova i sve je to dostizno, prva 2 idu direktno u visi rang, treci u doigravanje. Kod kuce su vezali 4 pobjede.
S druge stran Sonnenhof plovi sredinom tabele, u losoj formi i sa problemima sto se tice igrackog kadra. U gostima imaju 5 vezanih poraza a danas im fale Gyau Joseph-Claude (mf 25/4), Leist Julian (df 24/0), Aschauer Alexander (att 9/1), Bosel Sebastian (mf 23/0) dok je upitan Sohm Pascal (mf 17/2).

– Gvatemala liga

Municapal godinama uz ekipe Comunicaciones i Antigua se bori za titulu. Jedna od boljih ekipa Gvatemale i u ovoj ligi domaci teren je velika prednost. Trenutno su na trecoj poziciji, samo bod manje od danasnjeg protivnika i cilj je jasan, pobjeda i zauzimanje druge pozicije koja vodi u play off. Municapal ima sve igrace na raspolaganju, vraca im se i bitan defanzivac Lamus dok s druge strane Sanarate ostao bez najboljeg defanzivca Rivere (26/0 df) koji je u proslom mecu dobio udarac u rebra i nece ga biti minimum mjesec dana na terenu. Prosli mec nisu igrali Lopez (14/0 DF), Martinez (26/0 df9, Villatoro(16/0 mf) i napadac Pinzon (19/2 att) zbog povreda a za danas se svi vode kao upitni. U gostima ovaj tima jos bez pobjede, 2 remija i 2 poraza a Municapal ulazi u ovaj mec s dosta samopouzdanja jer su proslo kolo u gostima nabili Marquense sa cak 7:0.

http://tigosports.gt/…/sanarate-con-una-baja-sensible-ante-…

http://www.chapintv.com/…/municipal-recibe-a-sanarate-en-la…

Facebook Comments

Comments

comments